Đukić se, jadan i kukavan, ponovo upetljao kao pile u kučine: Konačno uspio da ukloni uvredljivu fotografiju

Đukić se, jadan i kukavan, ponovo upetljao kao pile u kučine: Konačno uspio da ukloni uvredljivu fotografiju

KOTOR VAROŠ, 13. septembra – Kako to izgleda kada se neko u sopstvene laži, podvale i konstrukcije upetlja kao pile u kučine, pokazao nam je danas, po ko zna koji put,  primjer Slavka Đukića.

”Glas Kotor Varoša” izražava žaljenje zbog njegovog stanja, a građani Kotor Varoša imali su priliku da u posljednja dva sata vide o kome se zapravo radi.

Nemusto objašnjenje o navodnom hakovanju profila, na kom je studente uporedio sa životinjama, uz vulgaran komentar ispod fotografije, slika su i prilika te individue, koja danima služi za zasmijavanje naroda i sprdnju, koja je rijetko viđena na ovim prostorima.

Pošto Đukić zna savršeno dobro kakvu je glupost napravio, pa s toga nema ni hrabrosti da se suoči s njom, ”Glas Kotor Varoša” mu je izašao u susret i od Uprave za visokotehnološki kriminal MUP-a RS zatražio da se utvrdi kada je i sa koje lokacije postavio spornu fotografiju.

Ukoliko se toga ne sjeća. :-)

Kada i tu informaciju dobijemo, zvanično ćemo je saopštiti čitaocima, kako bi još jednom vidjeli da se mašta i konstrukcije Đukićeve graniče sa zdravim razumom.

Redakcija ”Glasa Kotor Varoša”

 

4 comments

  1. Nemojte tako pa to je naš ugledni dezerter.

  2. Prvo budali treba oduzeti vozačku dozvolu da nekog nezgazi na cesti, vidi se kad se šunja oko Palaca da nije sav svoj, njemu ni Sokolac nemoze pomoći, težak je to stadijum moja Snjezo.
    pozzzz

  3. Sokolac kuka za njim. :-) :-) :-)

  4. ovog ludjaaka đukića odma u ludnicu, pod hitno, bolesnik bolesni

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti javna. Obavezna polja su označena sa *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 

error: