Đukić se, jadan i kukavan, ponovo upetljao kao pile u kučine: Konačno uspio da ukloni uvredljivu fotografiju

0

KOTOR VAROŠ, 13. septembra – Kako to izgleda kada se neko u sopstvene laži, podvale i konstrukcije upetlja kao pile u kučine, pokazao nam je danas, po ko zna koji put,  primjer Slavka Đukića.

”Glas Kotor Varoša” izražava žaljenje zbog njegovog stanja, a građani Kotor Varoša imali su priliku da u posljednja dva sata vide o kome se zapravo radi.

Nemusto objašnjenje o navodnom hakovanju profila, na kom je studente uporedio sa životinjama, uz vulgaran komentar ispod fotografije, slika su i prilika te individue, koja danima služi za zasmijavanje naroda i sprdnju, koja je rijetko viđena na ovim prostorima.

Pošto Đukić zna savršeno dobro kakvu je glupost napravio, pa s toga nema ni hrabrosti da se suoči s njom, ”Glas Kotor Varoša” mu je izašao u susret i od Uprave za visokotehnološki kriminal MUP-a RS zatražio da se utvrdi kada je i sa koje lokacije postavio spornu fotografiju.

Ukoliko se toga ne sjeća. 🙂

Kada i tu informaciju dobijemo, zvanično ćemo je saopštiti čitaocima, kako bi još jednom vidjeli da se mašta i konstrukcije Đukićeve graniče sa zdravim razumom.

Redakcija ”Glasa Kotor Varoša”