Trijumfom ekipe “Sport kafe” završen je turnir u uličnoj košarci “Kotor Varoš 2017”

0

KOTOR VAROŠ, 17. jula – Trijumfom ekipe “Sport kafe” u seniorskoj konkurenciji završen je turnir u uličnoj košarci “Kotor Varoš 2017” na kome je učestvovalo 20 ekipa u dvije uzrasne kategorije.

U finalnoj utakmici Milunović, Jovičić, Pašić i Nedinić su savladali ekipu “Naša kafanica” rezultatom 15:11, a u polufinalu ekipu “MG sistem” sa 8:6.

Za najboljeg igrača turnira sinoć je proglašen Nenad Jovičić iz pobjedničke ekipe, dok je njegov saigrač Nikola Nedinić proglašen za najboljeg “trojkaša” u konkurenciji 28 takmičara, pogodivši 7 trojki iz deset pokušaja.

“Turnir u Kotor Varošu je jedan od najbolje organizovanih i sa velikim zadovoljstvom dolazimo u ovaj grad, gdje je pravo uživanje igrati pred publikom koja voli košarku. Čestitam našim rivalima na fer i korektnoj igri i organizatoru na odlično obavljenom poslu”, istakao je Nedinić.

Prvo mjesto u kadetskoj konkurenciji osvojila je ekipa “Agro Jurić”, koja je ostvarila maksimalan učinak od tri pobjede u konkurenciji četiri ekipe.

Drugo mjesto pripalo je “Pekari Obeliks”, a za najboljeg igrača proglašen je član pobjedničke ekipe Siniša Šorak.

Finalno veče imalo je i humanitarni karakter, a brojni posjetioci i učesnici turnira sakupili su 500 KM za liječenje Vanje Pejakovića, koji je doživio tešku povredu na ekskurziji u Italiji.