Veterani iz Kotor Varoša i Kranja obilježili 40 godina saradnje

0

KOTOR VAROŠ, 30. novembra – Fudbalski veterani iz Kranja i Kotor Varoša odigrali su u Kranju utakmicu kojom je obilježeno 40 godina bratskih odnosa dvije opštine.

Prvi susret sportskih prijatelja organizovan je povodom dana opštine Kranj, na inicijativu župana Boštjana Trilara.

Kotorvaroški veterani su prije početka jučerašnje utakmice uručili prigodne poklone domaćoj ekipi i čestitali im dan opštine.

Utakmica je imala revijalni karakter, a već naredne godine biće organizovan revanš meč povodom 24. aprila – Dana opštine Kotor Varoš.

Portparol opštine Kranj Igor Kalabić rekao je da je Kotor Varoš jedna od 20 opština sa kojom Kranj njeguje bratske odnose.

“Izuzetno nam je drago što, u ovim teškim uslovima, imaju odličan poslovni ambijent i što su opština sa najmanjom stopom nezaposlenosti u Republici Srpskoj. Fudbalski veterani su uljepšali jubilej, uz obostranu želju da susreti postanu tradicionalni”, naveo je Kalabić.

Fudbalski veterani iz Kotor Varoša zahvalili su domaćinu za gostoprimstvo, ističući da su počastvovani što su baš oni pozvani da uveličaju jubilej – 40 godina bratskih odnosa sa opštinom Kranj.

Sportski radnici iz austrijskih gradova Vilah i Vels, koji su prisustvovali revijalnoj utakmici, pozvali su fudbalske veterane iz Kotor Varoša da budu njihovi gosti naredne godine.

PODELI