Перо Кнежевић, морална громада од човјека!

20

КОТОР ВАРОШ, 14. маја – Највише волим да пишем и причам о обичним људима.

Јутрос пишем о нашем Пери Кнежевићу, раднику Комуналног предузећа „Бобас“, добровољном даваоцу крви (60 пута је дао крв) и вашем и мом познанику.

Ове године је добитник захвалнице поводом Дана општине и јасно је као бијели дан да та захвалница иде у праве руке. Могло је и више…

Задовољство је раном зором срести тог човјека који ће и са друге стране улице громогласно и пуним срцем да те поздрави! Сваки пут кад се рукујем с Пером Кнежевићем схватим како је људско ЗДРАВО и стисак руке велика и вриједна ствар. Својом појавом он враћа вјеру у људскост!

Има ликова у нашем градићу који приликом поздрава нешто неразговијетно промрмљају, а то би (по њима) наводно требао да буде поздрав? Не знам шта ће им и то?! Или поздрави човјека или га немој поздрављати. Чак сам примијетио да неки од њих ако набасају на тебе у Бањалуци онда им је нешто поздрав као јаснији и гласнији.

Овдје их изгледа срамота поздравити, а доле због њиховог осјећања несигурности као поздраве те. Смијешно, стварно смијешно.


На сву срећу постоје мали обични људи, а духом и срцем истинске људине попут Пере Кнежевића који све што раде чине како треба, људски брате! Људски и никако другачије!

Перо је вриједан, поштен, добронамјеран и човјек великог срца. Кад је неко добровољни давалац крви 60 пута, онда то није обичан човјек него истинска морална громада од човјека!

Чедо ТЕПИЋ

PODELI

20 KOMENTARA

 1. Sve napisano i spomenuto kao i sto jeste,dragi Kotorvarosani da li znate da je od istog sin vec 3.god nepokretan,isti takav bez primanja sopstvenog,da li vjerujete i mozete da se pomogne nasem-Perinom sinu sa nekom uplatom na nekim pozivom na neki broj,Rope je Rope al uradimo nesta za naseg KNEZA,Nase malo znacilo bi mu puno a i bez toga ima on svoju majku Radmilu i oca Peru ne hvali mu nista,al’ pokazimo KV i sire ljudskost prema Perinom sinu !!!

 2. Pero druže ostao si isti kao iz doba benda sunčani zraci kad smo se i upoznali da si živ i zdrav još toliko.

 3. Niko u Kotor Varošu nevjeruje da mu je Stojan Knežević vlasnik caffe No1 rođeni brat, na žalost istina je.
  Perp zaslužuje da bude LEGENDA Kotor Varoša.

 4. Pero je moj Zet
  On je jedan, skroman, ponizan, vekikoga srca I dobre duse
  Malo je rijeci da se on moze opisati ,Samo cu reci Da je ljudi kao Pero I ovaj svijet bi bio bolji.Zelim mu puno zdravlja I pazite ga ,kao sto on pazi sve Vas sa svojim davanjem krvi puno je zivota spasio a vjerujem I dalje ce nastaviti sa dobrim djelom dok god zivi.❤

 5. Neponovljivi, i neka ga dugo služi zdravlje i takva pozitivna energija i skromnost, i zaslužuje sve pohvale i priznanja i zaista ih je sve zaslužio svojim radom i nežaleći snagu i energiju tokom svog radnog vijeka.

 6. Bravo za Peru Pero je uvjek bijo covjek i Radnik Veliki Drug Samo je vase daga Postujete i Cjenite Pozdrav.

 7. Nasoj gromadi, zelim dobro zdravlje i dug zivot. Znam da ce ostati takav citav zivot. Pozdrav !

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here