ПРЕДСТАВЉАМО ВАМ: ПОБЈЕДНИЧКА ЛИСТА ДЕМОС-а ЗА КОТОР ВАРОШ, НОСИЛАЦ ЛИСТЕ ЂУРО КРЧИЋ

0

КОТОР ВАРОШ, 16. октобра – Информативна служба которварошког ДЕМОС-а представила је одборничку листу те странке за СО Котор Варош на наредним локалним изборима:

  1. Ђуро Крчић: Рођен 6. маја 1969. године у Грабовици. Завршио Средњу геодетску школу у Бањалуци, гдје наставља студирање и стиче звање дипломираног економисте. Магистрирао је 2011. године у Бањалуци. Као професор економске групе предмета предаје у ЈУ СШЦ ”Никола Тесла” Котор Варош и Универзитету за производњу и менанџмент у Бањалуци. Ожењен, отац је троје дјеце. Члан је Главног одбора ДЕМОС-а, замјеник је предсједника ОО ДЕМОС-а Котор Варош и члан Предсједништва ОО ДЕМОС-а Котор Варош.

2.Тамара Купрешак: Рођена 28. марта 1985. године у Бањалуци. Средњу технолошку школу завршила је у Бањалуци. Запослена је у фризерско-козметичком студију ”Гламур” у Котор Варошу. Предсједник је Мјесног одбора ДЕМОС-а Ободник и члан Предсједништва ОО ДЕМОС-а Котор Варош.

3. Владан Ђурђевић: Рођен 19. августа 1974. године у Котор Варошу. Средњу кожарску школу завршио је у Котор Варошу. У ”Центру за спорт” Бања Лука стекао звање спортског новинара. Отац је једног дјетета. Секретар је ОО ДЕМОС-а Котор Варош, предсједник МО ДЕМОС-а за град Котор Варош и члан Предсједништва ОО ДЕМОС-а Котор Варош.

4. Маја Вучковац: Рођена 10. јула 1987. године у Бањалуци. Дипломирала на Економском факултету Универзитета у Бањалуци и стекла звање дипломираног економисте. Запослена у Шумског газдинству ”Врбања” на мјесту стручног сарадника за комерцијалне послове. Удата, мајка двоје дјеце. Члан је Предсједништва ОО ДЕМОС-а Котор Варош и предсједник Мјесног одбора ДЕМОС-а Грабовица.

5. Слободанка Каламанда: Рођена 12. октобра 1977. године у Котор Варошу. Дипломирала је на Филозофском факултету Универзитета у Бањалуци. Магистар је филолошких наука. Директор је ЈУ ОШ ”Петар Кочић” Шипраге. Удата, мајка једног дјетета. Потпредсједник је ОО ДЕМОС-а Котор Варош.

6. Игор Андрић: Рођен 26. марта 1976. године у Бановићима. Дипломирао на Шумарском факултету Универзитета у Београду и стекао звање дипломираног инжењера шумарства. Запослен у ШГ „Врбања“ на мјесту интерног контролора. Ожењен, отац двоје дјеце. Члан је Предсједништва ОО ДЕМОС-а Котор Варош.

7.Олена Радић: Рођена 28. јула 1989. године у Бањалуци. Дипломирала на Правном факултету Универзитета у Бањалуци и стекла звање дипломираног правника. Запослена је у ЈУ ОШ ”Петар Петровић Његош” Масловаре. Удата, мајка једног дјетета. Члан је ОО ДЕМОС-а Котор Варош.

8.Мирко Михаиловић: Рођен 1. децембра 1956. године у Маљави. Дипломирао је на Факултету за друштвене науке у Бањалуци и стекао звање професора разредне наставе. Запослен у ЈУ ОШ ”Свети Сава” Котор Варош, као учитељ. Ожењен. Члан је ОО ДЕМОС-а Котор Варош.

9.Јелена Јурић: Рођена 28. септембра 1986. године у Бањалуци. Дипломирала на Филозофском факултету Универзитета у Бањалуци и стекла звање дипломираног професора разредне наставе. Запослена у ЈУ ОШ ”Свети Сава” Котор Варош. Удата, мајка једног дјетета. Члан је ОО ДЕМОС-а Котор Варош.

10. Славиша Јошић: Рођен 1. марта 1974. године у Масловарама. Завршио Средњу кожарску школу у Котор Варошу и стекао звање обућарски техничар. Учесник рата, припадник војне полиције 1. Крајишког корпуса ВРС. Ратни војни инвалид II категорије. Ожењен је, отац је двоје дјеце. Члан је ОО ДЕМОС-а Котор Варош.

11. Снежана Каламанда: Рођена 31. августа 1989. године у Теслићу. Дипломирала на Педагошком факултету у Бањалуци и стекла звање професора разредне наставе. Запослена у ЈУ ОШ ”Петар Кочић” Шипраге. Удата, мајка једног дјетета. Члан је ОО ДЕМОС-а Котор Варош.

12.Душко Гламочак: Рођен 26. марта 1953. године у Шипрагама. Завршио Средњу школу ученика у привреди у Бањалуци – смјер пољопривредни техничар. Радио на одговорним позицијама у ЗЗ ”Шипраге”. Учесник је рата. Ожењен је, отац је двоје дјеце и дјед четворо унучади. Члан је ОО ДЕМОС-а Котор Варош.

13. Обренка Вулин: Рођена 1. новембра 1986. године у Котор Варошу. Завршила је Средњу школу ученика у привреди у Бањалуци и стекла звање текстилног техничара. Запослена је у Фабрици обуће ”Спортек” у Котор Варошу, гдје ради као пословођа. Удата, мајка троје дјеце. Члан је ОО ДЕМОС-а Котор Варош.

14. Александар Крагић: Рођен 8. маја 1990. године у Бањалуци. Средњу школу – смијер туристички техничар је завршио у Котор Варошу. Члан је ОО ДЕМОС-а Котор Варош.

15. Санда Ђукић: Рођена 12. новембра 1981. године у Котор Варошу. Дипломирала на Шумарском факултету Универзитета у у Бањалуци и стекла звање дипломираног инжењера шумарства. Запослена у ШГ „Врбања“ на мјесту технолога за заштиту шума. Удата, мајка двоје дјеце. Члан је ОО ДЕМОС-а Котор Варош.

16. Ивана Новаковић: Рођена је 3. фебруара 2000. године у Бањалуци. Завшила је Средњу медицинску школу у Бања Луци – смјер медицински техничар. Запослена је у Заводу за медицину рада и спорта Републике Српске. Члан је ОО ДЕМОС-а Котор Варош и предсједник МО ДЕМОС-а Врбањци.

17. Бране Нарић: Рођен је 22. марта 1972. године у Грабовици. Завршио је Металску школу у Бањалуци – смјер монтер вентилација. Ожењен, отац троје дјеце. Члан је ОО ДЕМОС-а Котор Варош.

18. Јелена Цвијановић: Рођена 13. септембра 1990. године у Бањалуци. Завршила Медицинску школу у Бањалуци, смјер физиотерапеутски техничар, а потом Високу медицинску школу у Приједору. На Универзитету у Новом Саду стекла звање мастера спортске медицине са физикотерапијом. Члан је ОО ДЕМОС-а Котор Варош.

19. Лела Ђокић: Рођена је 9. октобра 1998. године у Бањалуци. Завршила је Средњу трговачку школу у Котор Варошу. Удата, мајка једног дјетета. Чланица је Организације младих ОО ДЕМОС Котор Варош.

20. Саша Благојевић: Рођен је 15. јуна 1982. године у Новој Градишци. Дипломирао је на Паневропском универзитету ”Апеирон” у Бањалуци и стекао звање дипломираног професора информатике. Запослен је као наставник ЈУ ОШ ”Свети Сава” Котор Варош. Ожењен, отац двоје дјеце. Члан је ОО ДЕМОС-а Котор Варош.

21. Ирена Главаш: Рођена је 8. јануара 1996. године у Бањалуци. Дипломирала је на Паневропском универзитету ”Апеирон” у Бањалуци и стекла звање саобраћајног инжењера. Чланица је Организације младих ОО ДЕМОС-а Котор Варош.

22. Жарко Јотановић: Рођен 25. марта 1967. године у Котор Варошу. Завршио Машинску школу у Котор Варошу. У Радио-телевизији Републике Српске ради као контролор РТВ наплате. Ожењен, отац двоје дјеце. Члан је ОО ДЕМОС-а Котор Варош.

23. Јована Момић: Рођена је 2. фебруара 1999. године у Бањалуци. Завршила је Медицинску школу у Бањалуци – смјер медицински техничар. Запослена је као медицинска сестра на клиници ”С-Тетик” у Бањалуци. Чланица је Организације младих ОО ДЕМОС Котор Варош.

24. Слободан Тешић: Рођен 22. маја 1965. године у Котор Варошу. Завршио је Школу ученика у привреди у Бањалуци и стекао звање ауто-електричар. Ожењен, отац двоје дјеце. Члан је ОО ДЕМОС-а Котор Варош.

25. Мирослав Бузић: Рођен је 2. јуна 1976. године у Котор Варошу. Завршио је Машинску школу у Котор Варошу – смјер механичар машина и постројења. Запослен је у фирми ”Алпха сецуритy” у Бањалуци. Ожењен, отац двоје дјеце. Члан је ОО ДЕМОС-а Котор Варош и предсједник МО ДЕМОС-а Крушево Брдо.
26. Данијела Мирковић: Рођена је 21. октобра 1978. године у Горњем Милановцу. Дипломирала је на Природно-математичком факултету Универзитета у Бањалуци и стекла звање професора математике и информатике. Запослена као професор. Удата, мајка троје дјеце.
27. Борислав Кузмић: Рођен је 12. новембра 1962. године у Котор Варошу. Завршио је Гимназију у Бањалуци. Запослен је у Основној школи ”Петар Кочић” у Шипрагама. Члан је ОО ДЕМОС-а Котор Варош.
28. Ања Жарић: Рођена је 25. децембра 1996. године у Бањалуци. Дипломирала је на Високој школи за примјењене правне науке ”Прометеј” у Бањалуци и стекла звање инжењер саобраћаја. Чланица је Организације младих ОО ДЕМОС Котор Варош.
29. Вјекослав Бабић: Рођен је 12. априла 1978. године у Котор Варошу. Завршио је средњу кожарску школу. Ожењен, отац двоје дјеце. Члан је ОО ДЕМОС-а Котор Варош.
30. Жељко Пеленгић: Рођен је 4. септембра 1975. године у Котор Варошу. Завршио дрвопрерађивачку школу-смјер тесар. Члан је ОО ДЕМОС-а Котор Варош.
31. Николина Кнежевић: Рођена је 25. децембра 1995. године у Бањалуци. Завршила је Средњу технолошку школу у Бањалуци. Запослена у Фабрици обуће ”Дермал” у Котор Варошу. Удата, мајка двоје дјеце. Члан је ОО ДЕМОС-а Котор Варош.
32. Борислав Божичковић: Рођен је 30. септембра 1986. године у Котор Варошу. Шумарски је техничар. Запослен је у словеначкој фирми ”Анпро техник”. Члан је Предсједништва ОО ДЕМОС-а Котор Варош и предсједник МО ДЕМОС-а Масловаре.

 

 

PODELI

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here