BISER VLAŠIĆA: HOTEL ”VILLA UGAR” JE PRAVI IZBOR

0

VLAŠIĆ, 4. novembra – Hotel Villa Ugar se nalazi u samom centru sportsko – rekreativnog centra Babanovac, pored skijaških staza. Zbog položaja i nadmorske visine, Villa Ugar predstavlja idealan smještaj za ljubitelje prirode i sporta bilo u zimskom ili ljetnom periodu.


Netaknuta planinska priroda i vrhunska usluga dovoljan su razlog da savršen odmor provedete u Villa Ugar Vlašić. Ako samo jedanput posjetite i iskusite našu čaroliju ovog hotela, vratićete se opet.

Hotel raspolaže sa 27 smještajnih jedinica:

  • 14 dvokrevetnih soba
    (francuski ležaj)
  • 6 dvokrevetnih soba
    (sa pomoćnim krevetom)
  • 2 trokrevetne sobe
    (zasebni kreveti)
  • 4 četverokrevetne sobe
  • 1 četverokrevetna soba
    (sa pomoćnim ležajem)

Hotel Villa Ugar je mjesto za uspješno organizovanje kongresa, konferencija, sastanka i različitih banket događaja.

Dilema gdje provesti godišnji odmor, u ljetnom ili zimskom periodu, ili u bilo koje drugo doba godine, samo jednom posjetom na planinu Vlašić, može se smatrati riješenom.

U sklopu hotela gostima su na rapolaganju terase za odmor daleko od gradske buke na svježem planinskom vazduhu i jakim zracima sunca. Vlašićka visoravan poznata je po  tradiciji  vlašićkog sira, kao i turizmu na Babanovcu, gdje se vremenom etablirao novi centar zimskog turizma, kojeg posjećuju i strani gosti, zahvaljujući otvaranju skijaških staza i novih hotela.

KONTAKT:

Babanovac bb, Šišava 72286

Bosnia and Herzegovina

Tel.: + 387 61 133 163

PODELI