ATV: KLJUČA LOVAČKA ČORBA U KOTOR VAROŠU, POLICIJA PRETRESA LU ”UZLOMAC”

2
KOTOR VAROŠ, 26. juna – Prijava za navodnu zloupotrebu službenog položaja i ovlaštenja biće podnesena protiv  Nedeljka Glamočaka, kao bivšeg predsjednika kotorvaroškog Lovačkog udruženja “Uzlomac” i narodog poslanika SDS-a, javlja ATV.

“Policijski službenici PU Banja Luka izvršili su pretres prostorija u Lovačkom udruženju “Uzlomac”. Tom prilikom je pronađeno i oduzeto: dva pečata LU ,,Uzlomac”, finansijski izvještaji, završni računi, ulazne fakture o poslovanju LU ,,Uzlomac” Kotor Varoš. Navedeni predmeti će biti deponovani u Osnovni sud Kotor Varoš”, poručuju iz PU Banjaluka.

Novoizabrani predsjednik LU ”Uzlomac” Milan Vasiljević kaže da mu Glamočak i dalje onemogućava pristup prostorijama. Čuo je za pretres, ali i za to da će se Glamočak žaliti. Nada se što skorijem rješenju lovačke trakavice.

“E sad kao i svako rješenje koje sud izda, imamo određen rok žalbi, čekamo da prođe rok žalbe, da rješenje postane pravosnažno i kada se to desi imamo sve preduslove da otvorimo lov. Međutim tako će biti ako se ne desi kakva žalba, ali ako se desi, onda opet može doći do određenih zavrzlama, haosa, meteža”, kaže Milan Vasiljević, novoizabrani predsjednik Lovačkog udruženja “Uzlomac”.

Nedeljko Glamočak danas nije odgovarao na  pozive ATV-a.  (ATV)

PODELI

2 KOMENTARA

Comments are closed.