Besplatno fotografisanje na Hajdučkim Vodama: Otkrijte čaroliju polja vrijeska

0

BORJA, 25. marta – Subota i nedjelja, 30. i 31. mart, postaće dani ispunjeni mistikom i čarolijom u hotelu ”Hajdučke Vode”. Zahvaljujući saradnji Hotela ‘’Hajdučke Vode’’ i ”Mad Cats” foto studija posjetioci će imati priliku zaroniti u prekrasni svijet polja vrijeska kroz besplatno fotografisanje.


Polja vrijeska već dugo imaju reputaciju mističnih mjesta koja odišu prirodnom ljepotom. Ova izvanredna lokacija pruža inspiraciju svim posjetiocima, podstičući ih da se povežu s prirodom na jedinstven način.

Osnivačica ”Mad Cats” fotografskog studija Suzana Babić otkriva dubinu osjećaja i namjere ovog nevjerovatnog događaja:

“Rođendan je posebna prilika za darivanje, ali za mene prava čarolija leži u dijeljenju ljepote s drugima. Polja vrijeska su mjesto koje me uvijek podsjeća na snove i maštanje, na slobodu i čaroliju koja se može naći u jednostavnim trenucima. Želim podijeliti tu magiju s drugima, omogućujući im da zarone u svijet ljepote i da na trenutak zaborave na svakodnevne brige. Ovo je moj način da zahvalim svima na podršci i da proslavim svoj rođendan na način koji istinski oslikava ono što vjerujem’’, kaže Babićeva.

Pozivamo sve ljubitelje prirode i ljepote da se pridruže ovom  događaju kod hotela ”Hajdučke Vode’’ 30. i 31. marta i da zajedno otkrijemo čaroliju polja vrijeska kroz objektiv kamere.

Link za događaj: Čarobno fotografisanje na planini Borja

PODELI