Blicnet: Važno obavještenje za korisnike kablovske digitalne televizije (DTV) na području Kotor Varoša i Kneževa – prelazak na novi unapređeni DTV sistem

Detaljna uputstva za skeniranje nalaze se na sajtu www.blic.net u sekciji Korisnički centar, a za pomoć u skeniranju možete da pozovete tehničku podršku Blicneta na besplatni broj 0800 30 600, taster 3

0

KOTOR VAROŠ, 29. septembra – Blicnet obavještava korisnike na području Kotor Varoša i Kneževa da su u toku aktivnosti na povezivanju korisnika na novi unapređeni digitalni sistem za isporuku digitalne kablovske televizije.


Zbog toga mole korisnike da kada primijete da su ostali bez TV signala, preskeniraju svoje televizore i/ili risivere kako bi nastavili da koriste uslugu televizije sa novog sistema i sa novim tematskim rasporedom TV kanala.

Takođe, obavještavaju korisnike da u slučaju da primijete da je risiver sam pokrenuo skeniranje da ne prekidaju pokrenuti proces skeniranja.

Parametri za skeniranje kanala su isti kao do sada.

Početna frekvencija je 306 MHz, učestalost simbola 6900, QAM 256, traženje mreže DA.

Detaljna uputstva za skeniranje nalaze se na sajtu www.blic.net u sekciji Korisnički centar, a za pomoć u skeniranju možete da pozovete tehničku podršku Blicneta na besplatni broj 0800 30 600, taster 3.

PODELI