Borislav Bogdanić i Sara Marić najbolji sportisti Kotor Varoša

0

KOTOR VAROŠ, 18. FEBRUARA – Najbolji sportista opštine Kotor Varoš u prošloj godini je član Džudo kluba “Mladost” Borislav Bogdanić, a najbolja sportistkinja džudistkinja Sara Marić, saopšteno je danas na 27. manifestaciji “Izbor najboljih sportista Kotor Varoša”.

Najznačajniji Bogdanićev rezultat je osvajanje šampionske titule u pojedinačnoj konkurenciji na prvenstvu Republike Srpske i drugo mjesto na šampionatu BiH.

Sara Marić je osvajanjem zlatnih medalja u 2020. godini postala šampionka Republike Srpske i BiH u konkurenciji juniorki i mlađih seniorki.

Seniorke Odbojkaškog kluba “Kotor Varoš” su proglašene za najbolji sportski kolektiv.

Najperspektivniji sportisti Kotor Varoša su karatista Milan Gajanin i džudistkinja Anja Smiljić.

Najbolji trener u prošloj godini bio je Almin Ibričić iz Odbojkaškog kluba “Kotor Varoš”.

Nagrade najuspješnijim sportistima uručio je načelnik Kotor Varoša Zdenko Sakan koji je istakao da su sportisti i sportski radnici najbolji ambasadori ove opštine.

“Kotor Varoš je ponosan na svoje sportiste i sportske radnike koji su ovu opštinu predstavljali na najbolji mogući način. Kao načelnik mogu obećati da ćemo nastaviti da pružamo podršku sportistima i sportskim kolektivima da bismo im obezbijedili što bolje uslove za rad, ali i druge vidove pomoći za vrhunske i perspektivne sportiste“, rekao je Sakan.

 

PODELI

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here