Branka Jotanović: Pauza mi nije poremetila sportske planove

1

KOTOR VAROŠ, 4. avgusta – Pandemija koronavirusa, poremetila je planove i trenažne procese mnogim sportistima.

Pomenuti problemi nisu zaobišli ni Branku Jotanović, svestranu sportisktinju iz mjesta Maslovare blizu Kotor Varoša.

Branka je bilježila sjajne rezultate u atletici u disciplini bacnaje kugle, a pored atletike bavi se i rukometom, aktivna je u ŽRK Borja Teslić kao golmanica. A u rukometne vode je slučajno “uplovila”.

“Vrijeme korone sam provela tako što sam izdvojila vrijeme za individualan trening, druženje sa porodicom i raznim aktivnostima koje su vezane za obrazovanje”, rekla je ova mlada djevojka za Sportske.ba, zatim dodala:

“Pauza mi nije toliko poremetila planove na polju sporta, uprkos tome što nisam mogla da putujem na trening, sama sam radila kod kuće kao što sam već navela, ali mi je zato poremetila neke druge planove, a jedan od njih je matura srednje škole”, kaže Branka.

Rukometna sezona u BiH je još uvijek neizvjesna u svim rangovima takmičenja.

“Što se tiče mojih očekivanja u novoj rukometnoj sezoni, trenutno igram za ekipu iz Teslića, ali sada je ostala podmlađena, tako da imam u planu da pređem u novi klub, ali to ćemo da vidimo još s vremenom.”

PODELI

1 KOMENTAR

  1. E moja Branka kakav sport u RS. Pakuj kofere i bjezi iz ove nedodjije. Kome ovdje treba sport. Gladnima ne treba bogate to ne zanima.

Comments are closed.