Ceca otkrila detalje venčanje! Svadba će biti po starim srpskim običajima!

0

Svadbeno veselje Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić, održaće se 24. novembra u jednom prestoničkom hotelu, a pre toga će Ceca sa sinom ići po mladu u njen rodni grad, Titel.

– Poznato je da Ceca i Veljko poštuju tradiciju i stare srpske običaje i nije iznenađujuće, što će se njih držati i kad je svadba u pitanju. Pre venčanja i svadbenog veselja, Ražnatovići će se uputiti u Titel, po mladu. Pre kupovine mlade, kako običaji nalažu, svatovi će morati da obore jabuku ispred porodičnog doma Rodića, a zatim ući u dvorište. Veljko je izrazio želju da se ispoštuje tradicija, a cela porodica se složila s njim – rekao je izvor blizak porodici, a piše Blic.

– Ceca nije želela da se meša u Željkove i Bogdanine želje, ali je bila tu da ih podrži i pomogne im oko svega. Nakon kupovine mlade, zakazano je crkveno venčanje, a ceremonija će se održati u Hramu Svetog Save. Svadbeno veselje i sklapanje građanskog braka biće upriličeno u hotelu “Hajat”, pred oko 500 zvanica – rekao je izvor.

Orkestar Aleksandra Sofronijevića će biti zadužen za dobru atmosferu, a kao što je to slučaj na svim slavljima Ražnatovića, mikrofona će se latiti i Ceca, kao i mnoge njene kolege.

Veljko i Bogdana su veoma uzbuđeni, a mlada i venčanicu privodi kraju:

– Sala u kojoj će se venčati i veseliti biće ukrašena prema Veljkovim i Bogdaninim željama. Ona je dugo razmišljala, kakvu će venčanicu poneti, a privode se kraju i poslednji detalji na haljini. Oko izgleda venčanice se konsultovala sa Cecom i Anastasijom, pošto su veoma bliske – završio je izvor.

(svet australia)

 

 

PODELI