CRVENI KRST: POGLEDAJTE KO SU POBJEDNICI OPŠTINSKOG KVIZ TAKMIČENJA

0
KOTOR VAROŠ, 12. novembra – U prostorijama kotorvaroškog Crvenog krsta održana su Opštinska kviz takmičenja ekipa Podmlatka Crvenog krsta.

Ekipe iz osnovnih škola “Sveti Sava” Kotor Varoš, “Petar Petrović Njegoš” Maslovare i “Petar Kočić” Šiprage takmičile su se u poznavanju pokreta Crvenog krsta i u poznavanju programa upozoravnja na opasnosti od mina.
U fer i korektnoj atmosferi znanje i vještine su ekipe prvo odmjerile u kvizu “Misli mine”.
Pod budnim okom članova žirija, kojim je predsjedavao Mladen Petrušić, pobjedu je odnijela ekipa učenika iz Šipraga, drugo mjesto su osvojili učenici iz Maslovara, a treće mjesto su zauzeli Kotorvarošani.
Po završetku ovog kviza, počeo je i kviz u poznavanju pokreta, kojim je predsjedavao Vojislav Glavaš, gdje su u ravnopravnoj “borbi” pobjedu odnijele djevojčice iz OŠ “Sveti Sava”, drugi su bili učenici iz Šipraga, a treće mjesto je zauzela ekipa iz Maslovara.
Svim učesnicima kvizova podeljene su zahvalnice i pokloni, a diplome su otputovale put školskih vitrina. Nastavnicima koji neumorno rade na širenju humanističkih ideja unutra školske populacije podjeljene su zahvalnice, a skromne poklone i zahvalnice su uručene i volonterima, koji su uzeli aktivno učešće u pripremi i realizaciji ovog takmičarskog događaja.
”Svim takmičarima veliko hvala na učešću, a pobjedničkim ekipama srećno na regionalnom takmičenju koje će biti održano u Čelincu krajem ovog mjeseca”, saopšteno je iz Crvenog krsta Kotor Varoša.
FOTO GALERIA: 
PODELI