DA LI SU NAM ZBOG OVAKVIH OTIŠLI NAJBOLJI? Banjalučki poslodavac DIRNUO U RANE, uslijedio je ODGOVOR DECENIJE

22

BANJA LUKA, 21. januara – Predsjednik Unije udruženja poslodavaca Republike Srpske Saša Trivić dotakao se teme odlaska naših građana u inostranstvo, a njegov savjet će tek izazvati buru komentara.

“Nije mi žao što se neko odselio nego što je našao loše radno mjesto. Nema vani sreće za fizikanera, birajte posao kada se već selite”, stoji u njegovom današnjem tvitu.

Jedan od odgovora bio je: “Nema lošeg posla… Ima samo dobro plaćen i loše plaćen posao. To kad kod nas poslodavci skontaju onda ćemo procvjetati.”

Drugi pratilac je napisao: “Treba platiti radnika i zadovoljiti se sa 10 % profita godišnje kao Nijemci, a ne biti alav kao Ala”.

(srpska info)

 

 

 

PODELI

22 KOMENTARA

 1. Ovaj nezna ni pricati frflja kad prica a kamoli da vodi uniju on i njegovi govnari sve otjerase iz ove drzave .Sve sto otimaju od ove sirotinje bitice im za lijek.

 2. Ovaj šupak neka kaže kako radnicima uplaćuje minimalac a resto crkavice kada dadne. Ali jos malo molicete vi sa ploskom radnike. 20 godina ste ucjenjivali,zlostavljati i ponižavati radnike. Sami napred narode bježite glavom bez obzira. Nije ni ovamo sjaj ali imas svoja prava. I nece ti biti penzija 180 km.

 3. Bojkotujmo svi njegove proizvode i eto ga za mjesec isto u pecalbu, kod nas u Njemačkoj na baušteli.
  Pa da ga pitamo sviđa li mu se novi posao.

 4. Овај коментар ми се свиђа:
  “Nema lošeg posla… Ima samo dobro plaćen i loše plaćen posao. To kad kod nas poslodavci skontaju onda ćemo procvjetati.”

 5. Njegov radnik kad ode u Njemacku ima netto 1700-2000 evra. Sve ide preko računa. Penziono, godišnji i 13 plata. Radi isti posao. Potvrđujem iz iskustva. Pozdrav

 6. Nije on ni malo (p) od poslodavca
  Govori mu njegova izjava bahata, a
  Pravom poslodavcu nije potrebna politicka partija, nego zdrava firma,
  Sa medusobnim postovanjem i zajednickim snagama da i radnik
  Ima platu.. a poslodavac da ima platiti obaveze prema drzavi, i da moze i 6 sedmica platiti bolovanje za radnika ako mu se nesto desi da nije sposoban da radi,… njemu da ostane za njegovu platu… Onoliko koliko je sposoban da vodi tu firmu. A ne stranacki i silediski kao pojedinci i sl.

 7. Ako mu je zao radnika na losem radnom mjestu, onda neka svoje radnike prebaci na drugo radno mjesto…🤔😉

 8. Najobicniji robovlasnik nikakav preduzetnik i nikakav covjek. Nazalost stiti ga politika zna se i koja…ona crvena.

 9. Ma kakav je on poslodavac, pekar obični, to su u normalno doba samo šiptari radili… Obična VUCIBATINA!

 10. Nemoj Trivucu mnogo zalitи. Ljudi dok granicu predju lakse disu. Nije sve ni u parama. Naravno da trebaju. Ali vi izgiboste da izrabite i omalovazite radnika. Okrece se kolo srece. Polako.

 11. Bori se svim silama da radnici zive u bijedi i da imaju što manja prava. POGLEDAJTE dobro kako izgleda novopečeni kapitalista, zbog ovakvih se ne mogu urediti socijalna i materijalna prava, drsko i bezobrazno ističe kako bi se trebalo urediti društvo po ovom pitanju!!!

Comments are closed.