DEFINIŠITE VIZIT KARTU VAŠEG DOMA: Kako odabrati savršena ulazna vrata

0

Ulazna vrata su jedan od najvažnijih elemenata svakog stambenog ili poslovnog objekta. Ona su i vizit karta doma. Njihov oblik, boja i materijali od kojih su izrađena, kao i uloženi trud i pažnja tokom izrade, u velikoj mjeri definišu karakter stambenog objekta.

Osim estetskog, ulazna vrata treba da imaju niz drugih kvaliteta kako biste u svom domu uživali u savršenoj udobnosti, bezbjednosti i toplini. Odabir i kupovina ulaznih vrata smatra se dugoročnom kapitalnom investicijom koja se obično obavlja jednom u životu. Prije kupovine ulaznih vrata valja sagledati sve bitne aspekte i dobro se informisati o svim njihovim kvalitetima i mogućnostima.

FAGUS je broj 1 u proizvodnji prozora i vrata u BiH, pa tako u ponudi ima veliki izbor različitih tipova ulaznih vrata izrađenih od drveta, PVC-a, aluminijuma ili u kombinaciji drvo/aluminijum. Koji materijal ćete odabrati za ulazna vrata zavisi od načina života koji preferirate i arhitekture objekta u kojem živite. Ljubazno i stručno osoblje FAGUS kompanije uvijek vam je na raspolaganju za pomoć i savjet kako biste izabrali optimalno rješenje za svoj dom.

Inovativna ulazna vrata s biometrijskim čitačem otiska prsta

Možda ste do sada vidjeli samo na filmu, ali brava na otisak prsta je postala dostupna i za vaš dom. Ulazna vrata s biometrijskim čitačem otiska prsta omogućavaju udoban pristup zahvaljujući biometrijskom prepoznavanju otiska prsta odnosno tastature sa PIN kodom. Ovaj sistem je moguće ugraditi na sve modele FAGUS ulaznih vrata. Upotreba je vrlo jednostavna. Ugrađeni su senzori na povlačenje, preko kojih povlačimo prst. Nakon što je prst prepoznat, za 1 do 2 sekunde vrata se otvaraju. Sistem ne pohranjuje sliku otiska prsta, već automatski skenirani otisak pretvara u matematički kod. Iz tog razloga nemoguće ga je zloupotrijebiti. Preporučujemo ih za ugradnju u stambene objekte, bolnice i advokatske kancelarije.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here