Direktor ”Puteva RS” Milan Dakić: Glavna saobraćajnica u gradskom području Kotor Varoša ne smije biti u ovakvom stanju, urgentno krećemo u njenu rekonstrukciju

1

KOTOR VAROŠ, 26. maja – Direktor Javnog preduzeća ”Putevi Republike Srpske” Milan Dakić, razgovarao je danas sa načelnikom opštine Kotor Varoš Zdenkom Sakanom i njegovim saradnicima, o realizaciji infrastrukturnih projekata u ovoj opštini.


Načelnik opštine Kotor Varoš upoznao je Dakića sa realizovanim infrastrukturnim projektima i aktivnostima u oblasti putne infrastrukture na području ove lokalne zajednice.

Tokom sastanka, bilo je riječi o nastavku rekonstrukcije magistralnog puta, koji prolazi kroz gradsko područje Kotor Varoša, izgradnji treće trake u Ulici Stefana Nemanje, sa priključkom na magistralni put, kao i izgradnji kružnog toka.

”Sve procedure vezane za rekonstrukciju magistralnog puta, koji prolazi kroz gradsko područje Kotor Varoša, biće završene u što kraćem roku, jer nam je želja da ovaj grad i njegovi stanovnici imaju kvalitetnu saobraćajnicu”, rekao je Dakić.

Milan Dakić 

On je dodao da se ne može dozvoliti da glavna saobraćajnica u Kotor Varošu bude u ovakvom stanju i da će se ovaj problem prioritetno rješavati.

”Od ministra saobraćaja i veza Republike Srpske Nedeljka Čubrilovića dobili smo zadatak da taj posao u Kotor Varošu urgentno završimo”, rekao je Dakić. 

Dakić je podržao rješavanje problema putne infrastrukture na području ove lokalne zajednice, navodeći da opština Kotor Varoš u kontinuitetu ima značajnu podršku Ministarstva saobraćaja i veza i Vlade Republike Srpske, te da će i u narednom periodu biti nastavljeno infrastrukturno ulaganje na teritoriji ove opštine i rekonstrukcija putnih pravaca.

Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan zahvalio je Dakiću na iskazanoj podršci, ističući da će realizacija pomenutih projekata doprinijeti razvoju ove lokalne zajednice.

PODELI

1 KOMENTAR

Comments are closed.