Divljanje kod Ugljevika: 235 na sat na putu gdje je ograničenje 60 (VIDEO)

1

UGLJEVIK, 14. AVGUSTA – Društvene mreže i mediji su svakodnevno ispunjeni snimcima suludih vožnji na kojima se vidi kako vozači prekoračuju dozvoljenu brzinu i ugrožavaju i svoj ali i živote drugih učesnika u saobraćaju.

Jedan od takvih snimaka poslao nam je čitalac koji je želio da ostane anoniman, ali je za “Nezavisne” otkrio da je video nastao u naseljenom mjestu Ugljevička Obrijez kod Ugljevika, gdje je ograničenje 60 kilometara na sat.

Naime, na snimku se vidi kako nesavjestan vozač divlja automobilom i dostiže brzinu od oko 235 kilometara na sat.

Kako je rekao izvor “Nezavisnih”, vozač je video objavio i na svom Instagram profil i javno se hvalio svojim nesavjesnim činom.

Osoba koja nam je poslala snimak tvrdi da se pomenuti vozač u tom trenutku trkao sa drugim automobilom, ali se to ne vidi na jer je u trenutku snimanja bio mrak, pa je video malo mutan.

Naš izvor dodaje da se nada kako će roditelji prepoznati nesavjesnog vozača i možda uticati na njega te tako spriječiti da dođe do tragedije.

 Video

     (nezavisne.com)
    Foto: Ilustracija

1 KOMENTAR

  1. Ovako nesto rade samo budale Kojima nije do zivota AL sto je Jo’s gore strada neduzan covjek zbog ovakvi ako mogu rec kretena

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here