Dom zdravlja ”Sveti Pantelejmon” od 1. januara 2022. godine ulazi u trezor opštine Kotor Varoš

0

KOTOR VAROŠ, 22. oktobra – Vlada Republike Srpske prihvatila je Informaciju o trezorskom sistemu poslovanja u zdravstvenom sistemu, te zadužila javne zdravstvene ustanove da preduzmu sve potrebne mjere i radnje iz svoje nadležnosti, s ciljem ulaska u trezorski sistem Srpske od 1. januara.


Zaključkom Vlade zadužuju se Zavod za forenzičku psihijatriju Sokolac, te domovi zdravlja Bijeljina, Drinić, Istočni Drvar, Kalinovik, Kotor Varoš, Krupa na Uni, Laktaši, LJubinje, Mrkonjić Grad, Nevesinje, Prijedor, Prnjavor, Srbac, Stanari, Teslić, Milići i Šipovo da preduzmu sve potrebne mjere s ciljem ulaska u trezorski sistem Republike Srpske od 1. januara.

Ovim zaključkom zadužuju se i jedinice lokalne samouprave grad Bijeljina i opštine Drinić, Istočni Drvar, Kalinovik, Kotor Varoš, Krupa na Uni, Laktaši, LJubinje, Mrkonjić Grad, Nevesinje, Prijedor, Prnjavor, Srbac, Stanari, Teslić, Šipovo i Milići da, u skladu sa nadležnostima, preduzmu sve potrebne aktivnosti na uključivanju nadležnih domova zdravlja u lokalne trezore od 1. januara 2022. godine.

PODELI