27 C
Kotor-Varos
Srijeda, 17 Jula, 2024

Dragan Bunić i Radovan Škorić pobjednici u takmičenju ribolovaca

0

KOTOR VAROŠ, 29. JUNA – Dragan Bunić je osvojio prvo mjesto na opštinskom takmičenju u lovu ribe udicom na plovak na rijeci Vrbanji, dok je Radovan Škorić bio najbolji na memorijalnom turniru “Flaj fišing takmičarski ribolov Vojo Vuković” u Grabovici.


Bunić je poznat je kao strastveni ribolovac, a ovaj put je pokazao i zavidnu vještinu na obali Vrbanje u konkurenciji 20 takmičara. Drugo mjesto u ovoj kategoriji osvojio je Goran Luburić, a treće Nedeljko Škorić.

“Uživao sam danas na rijeci Vrbanji zajedno sa svojim prijateljima ribolovcima, koji su učestvovali na takmičenju. Važno je da smo nastavili tradiciju održavanja ove manifestacije i što smo sačuvali sjećanje na dobričinu i velikog zaljubljenika u ribolov Voju Vukovića“, rekao je Bunić.

Radovan Škorić je u konkurenciji osam takmičara trijumfovao u flajfišingu u Grabovici, ispred drugoplasiranog Saše Vukovića i trećeplasiranog Ognjena Jovanovića.

U pionirskoj konkurenciji trijumfovao je Nemanja Popović, ispred Branka Popovića i Siniše Tomića.

Posebnim priznanjem je nagrađena najmlađa takmičarka Tea Živanov.

Predsjednik Sportsko-ribolovnog društva “Kotor Varoš” Samir Skopljak je najuspješnijim pojedincima uručio nagrade i priznanja, istakavši da ovo društvo u kontinuitetu vrši poribljavanje i da su Vrbanja i njene pritoke postale prepoznatljive po plemenitim vrstama pastrmke i lipljena.

Podršku današnjem takmičenju sportskih ribolovaca Kotor Varoša pružili galanterija “SIM” i “Lukić Produkt”, čiji je vlasnik Rade Lukić obećao darovati prigodnim poklonom svakog novog člana SRD “Kotor Varoš” u ovoj godini.

Za regularnost takmičenja pobrinuo se sudija Vinko Mikić, a nakon proglašenja pobjednika organizovan je zajednički ručak i druženje.

PODELI