DRAMA U KOTOR VAROŠU: DVOJICA NASILNIKA NASRNULA NA POLICIJSKE SLUŽBENIKE, JEDAN POLICAJAC POVRIJEĐEN

4
KOTOR VAROŠ, 4. maja – V.P. i I.P. iz Kotor Varoša uhapšeni su nakon što su u ugostiteljskom objektu napali policijske službenike i jednog povrijedili.

Policijski službenici Policijske stanice Kotor Varoš su zajedno sa pripadnicima komunalne policije Kotor Varoš, vršili kontrolu rada ugostiteljskih objekata, i uočili da ugostiteljski objekat radi i ako je radno vrijeme objekta isteklo.

Prilikom kontrole u ugostiteljskom objektu, lica inicijala V.P. i I.P. su fizički napala policijske službenike, kojom prilikom je jedan policijski službenik zadobio tjelesne povrede.

V.P. i I.P. iz Kotor Varoša, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene radnje, su uhapšeni.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

(FOTO: ILUSTRACIJA)

PODELI

4 KOMENTARA

  1. Batina je iz raja izašla,Maksimalnu kaznu nasilnicima uz prinudan rad.Ili napali službeno lice na dužnosti,Pozvati pojačanje,prebiti na mrtvo ime da im kosti osjete svaku vremensku promjenu.

  2. Nažalost, ni policija nije ono što je bila za vrijeme Tita. Uvuklo se svakakvog šljama i kursista koji su za mjesec dana postajali policajci. Sada ti isti na cestama reketiraju građane. Što se tiče ovih nasillnika – to treba odmah u zatvor na tri mjeseca i da se u prdekani malo zapitaju da li mogu to raditi.

  3. Nema države i zakona. To bi na Golom otoku završilo za vrijeme Tita da neko na policajca digne ruku.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here