Drama u Kotor Varošu: Potegao pištolj na napadača, tri osobe uhapšene

4

KOTOR VAROŠ, 15. JANUARA  – Tri lica uhapšena su nakon tuče u jednom ugostiteljskom objektu u Kotor Varošu.


Policiji je prijavljeno da je u ugostiteljskom objektu u Kotor Varoši narušen javni red i mir tučom tri lica.

Lica M.M. i D.M. su nakon verbalne rasprave fizički napala N.D, zadajući mu više udaraca, nakon čega je N.D. u jednom trenutku izvadio pištolj i usmjerio ga ka napadaču.

Lice iz Kotor Varoši čiji su inicijali N.D. uhapšeno je zbog sumnje da je počinilo krivično djelo ugrožavanje sigurnosti, a njegovi sugrađani M.M. i D.M. zbog prekršaja Zakona o javnom redu i miru.

Prilikom alko-testiranja kod N.D. je utvrđeno 1,37 promila alkohola u organizmu, kod M.M. od 1,41, a kod lica D.M. od 1,67 promila.

Policija je od lica N.D. uz potvrdu oduzela pištolj sa dva okvira i 12 komada municije.

Radniku ugostiteljskog objekta uručen je prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja posluživanje alkoholom, a o svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka

PODELI

4 KOMENTARA

  1. Konjina.Napelo se g…. On mislio srce.Ako je baja koji će mu moj pištolj?Momčina radi vani,šetka se sa pištoljem za pojasom.Neko je nešto pobrkao kad mu je odobrena nabavka oružja.Ili je ona naša oprobana ma daj mu ,a ono malo alkohola,pištolj za pojas i ja vam večeras gratis obezbjeđenje nudim u kafani.Na kraju n…..konobar.

Comments are closed.