Ekipa “Barber šop” trijumfovala je na 54. tradicionalnom turniru u malom fudbalu “Kotor Varoš 2022”

0

KOTOR VAROŠ, 19. JUNA – Ekipa “Barber šop” trijumfovala je na 54. tradicionalnom turniru u malom fudbalu “Kotor Varoš 2022”, na kojem je u tri uzrasne kategorije učestvovalo ukupno 40 ekipa.


Za najboljeg igrača turnira proglašen je član pobjedničke ekipe Vladimir Džombić, epitet najboljeg golmana ponio je njegov saigrač Srđan Modić, dok je najbolji strijelac sa šest postignutih golova Dejan Živković, takođe član pobjedničkog sastava.

“Tokom čitavog turnira smo igrali konstantno i na kraju sasvim zasluženo osvojili prvo mjesto. Pohvalio bih organizaciju turnira, koji je po kvalitetu i broju ekipa bio meću najboljima u regionu”, istakao je Džombić.

U konkurenciji preduzeća i javnih ustanova prvo mjesto osvojila je ekipa “Sporteka”, koja je u finalu savladala ekipu Šumskog gazdinstva “Vrbanja” rezultatom 3:1.

Kod pionira, trijumfovala je ekipa “Moma trans”, koja je u finalu, poslije boljeg izvođenja kaznenih udaraca, savladala sastav FK “Branešci” rezultatom 5:4.

Pehare, diplome i novčane nagrade najuspješnijim ekipama i pojedincima uručio je načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan.

Generalni pokrovitelj ovog turnira bila je opština Kotor Varoš.

PODELI