EKSKLUZIVNO: NEMANJA PANIĆ KANDIDAT DEMOS-a ZA NAČELNIKA KOTOR VAROŠA

10

KOTOR VAROŠ, 12. avgusta –  Nemanja Panić, magistar ekonomije biće kandidat DEMOS-a za načelnika Kotor Varoša na novembarskim lokalnim izborima, potvrdila je večeras Slavica Vitezović, portparol Opštinskog odbora DEMOS-a.

Prema njenim riječima, podršku kandidaturi Nemanje Panića jednoglasno je dao Opštinski odbor DEMOS-a Kotor Varoša.

’’U punom kapacitetu krećemo u kampanju za lokalne izbore u Kotor Varošu i smatramo da smo Kotorvarošanima ponudili najbolje rješenje. Građanima je dosta podjela na dva suprostavljena bloka u Kotor Varošu i uvjereni smo da će glasati za mladost i poštenje, koje nudi DEMOS, a ne za nove podjele, sukobe i nestabilnosti’’, poručila je Vitezovićeva.

Ona je dodala da je Nemanja Panić, kandidat DEMOS-a za načelnika Kotor Varoša, kompromisno rješenje, koje je potrebno ovoj opštini i da će građani snažnom podrškom kandidatu DEMOS-a pokazati svoju odgovornost i želju da od Kotor Varoša naprave mjesto za kvalitetan život svih građana, a ne političko poprište.

’’Građane Kotor Varoša DEMOS nije ostavio bez šanse da imaju načelnika svih građana, pokazali smo da imamo snage i karaketera  da radimo i gradimo ovaj grad i ovu opštinu i uvjereni smo u ogromnu podršku naših građana’’, istakla je Vitezovićeva.

 

 

PODELI

10 KOMENTARA

 1. Sa Rujike vila kliče,
  oj Paniću načelniče.

  Kotor Varoš Demosu skida kapu,
  da Mujko odnese gaće na štapu.

  Previše je je srpske proliveno krvi,
  da bu Mujaga i slični njemu bili prvi.

  A Tešiću saljevaju stravu,
  neće više muzti od budžtsku kravu.

  A budztska kuja – koju zovu Žuja,
  gleda šta će sada, čemu da se nada…

 2. Šta li će sada Mujaga Šipraški veliki ideolog?????
  Nek niste sa Mujkom i sličnim Mujkama pa kud puklo da puklo.
  Nikad više nisam mislio izlaziti na izbore ali sada iz inata za vas
  glasam.

 3. Mladim ljudima u gradu je potrebna bilo kakva alterntiva ovim guzonjama. Zato glas za Panu iz srpskog Čepka.

 4. Šta ce sad Ponorac i Kusljic, uvalili im propalu sumariju a izgubili načelnika. Panic i DEmos će imati više glasova i od Bebca i od Zdene, dosta je narodu više izlizanih faca.

 5. e svaka vam cast ljudi, imate karakter i srce ko kuća. nemojte u drustvo sa onim fukarama ponorcem i kusljicem, najvecim varoskim fukarama.

Comments are closed.