Evro gol Jurića “tačka na i” za pobjedu Mladostaša na kraju sezone

0

KOTOR VAROŠ. 10. JUN – Mladostaši su se pobjedom oprostili od svojih navijača, slavivši u utakmici posljednjeg 30 prvenstvenog kola nad ekipom FK “Milan” iz Kosjerova rezultatom 3:1 (2:0).

Mladost je do vođstva došla u 33. minutu utakmice kada se najbolje u gužvi u šesnaestercu gostiju snašao Stupar i  pogodio za vođstvo od 1:0. Na dupliranje prednosti se nije dugo čekalo, već je u 35. minutu, bilo 2:0 za Mladost, odličnu kontru Mladosti u gol je rutinski pretvorio Radivojević.

Nešto opušteniju igru Mladosti u drugom poluvremenu gosti su kaznili u 55. minutu kada je odličnu akciju gostiju krunisao golom Janjić za smanjenje vođstva na 2:1.

Da će sve tri boda ostati u Kotor Varošu, potvrdio je Jurić u 84. minutu, kada je sa ivice šesnaesterca uputio precizan udarac pod samu prečku, i lopta je završila iza leđa nemoćnog golmana gostiju Savića za konačnih 3:1.

Sa ovom pobjedom Mladost je završila sezonu na četvrtom mjestu Regionalne lige RS – grupa Zapad, sa 43 osvojena boda. U viši rang se plasirala ekipa Karanovca, koja je sa današnjom pobjedom u Kostajnici nad Partizanom od 5:1. potvrdila prvo mjesto.