(FOTO) SVI SU VOLJELI MARIJU I BOBU IZ ŽIKINE DINASTIJE! Pogledajte kako sada izgleda Vladimir Petrović! Živi u Beogradu, da li biste ga PREPOZNALI?

0
BEOGRAD, 1. decembra – Vladimir Petrović, glumac koji je igrao lik Bobe, rođeni je Beograđanin i danas živi u srpskoj prestonici.

Sigurno ste upamtili osmjehe Marije i Bobe, nezaboravnih likova jugoslovenske kinematografije. 

Ulogu Marije igrala je Rialda Kadrić, koja je neočekivano dobila ovu rolu umjesto Sonje Savić. Mlada glumica se, međutim, odrekla mogućih uspjeha i glumačke karijere, pa se devedesetih godina prošlog vijeka preselila u London, gde je izvjesno vreme radila kao voditelj jedne medijske kuće.

View image on Twitter

Vladimir Petrović, glumac koji je igrao lik Bobe, rođeni je Beograđanin i danas živi u srpskoj prestonici. Ima dvoje djece i bavi se marketingom, a jednom prilikom je izjavio da upravo zbog “Ludih godina” nije upisao glumu: ugovorom je bio vezan za ove filmove, a u to vrijeme studenti glume nisu smjeli javno da igraju. 

Vladimir se povukao iz glume. Ima svoju reklamnu agenciju, danas proslavlja 64. rođendan i nedavno je postao deda unuke po imenu Jera.

PODELI