Kotor Varoš: Fudbalski veterani domaćini prestižnog turnira

0

KOTOR VAROŠ, 18. OKTOBRA – Kotor Varoš će 26. oktobra biti domaćin prestižnog turnira fudbalskih veterana na kojem će učestvovati ekipe iz Slovenije, Srbije i Republike Srpske.

Na trećem međunarodnom turniru prijateljstva učestvovaće veterani iz Apatina, Sokobanje, Murske Sobote, Prijedora i Kotor Varoša, kao i prijatelji i radne kolege Aleksandra Saše Petrovića, najmlađeg majora Vojske Republike Srpske, koji je preminuo prošle godine.

„Sve je spremno za dolazak ekipa i njihov boravak u Kotor Varošu. Ugostićemo više od 50 gostiju iz regiona i brojne fudbalske radnike koji su pružili nesebičnu podršku našem dosadašnjem radu“, istakao je potpredsjednik Udruženja za promociju i značaj sportske rekreacije Aleksa Vučanović.

Kapiten fudbalskih veterana iz Sokobanje Goran Frankulović u prvi plan ističe druženje i razmjenu iskustava.

„Dolazimo drui put u Kotor Varoš, ali sudeći po našim dosadašnjim druženjima u Apatinu i Sokobanji očekujem da prijateljstva dodatno učvrstimo, a nadam se da ćemo prekinuti dominaciju Kotorvarošana kada je u pitanju takmičarski dio turnira“, poručio je Frankulović.

Na ovogodišnjem turniru će nastupiti Sašini prijatelji i radne kolege, koji su za zadovoljstvom prihvatili poziv organizatora.

„Zahvaljujući Saši pamtimo samo lijepe trenutke druženja sa kotorvaroškim fudbalskim veteranima, a ove godine nastupamo prvi put i igraćemo u njegovu čast“, poručili su radnici Carinskog terminala Gradiška.

Šest ekipa biće raspoređeno u dvije grupe, a prvoplasirani sastavi iz grupa igraće za prvo mjesto, drugoplasirani za treće, a trećeplasirani za peto mjesto.

Međunarodni turnir prijateljstva u Kotor Varošu organizuju Udruženje za promociju i značaj sportske rekreacije i opština Kotor Varoš. Sve utakmice biće odigrane u sportskoj dvorani u sa početkom u 13.00 časova, ulaz je besplatan, a za posjetioce je obezbijeđeno točeno pivo.

PODELI