FUDBALSKI VETERANI IGRAJU U ČAST SAŠE PETROVIĆA, HEROJA KOTOR VAROŠA I REPUBLIKE SRPSKE

3

KOTOR VAROŠ, 23. SEPTEMBRA – Kotor Varoš će u subotu 25. septembra biti domaćin prestižnog turnira fudbalskih veterana na kojem će učestvovati ekipe iz Slovenije, Srbije i Republike Srpske.


Na četvrtom međunarodnom turniru prijateljstva učestvovaće veterani iz Apatina, Sokobanje, Kranja, Prijedora i Kotor Varoša, kao i prijatelji i radne kolege Aleksandra Saše Petrovića, najmlađeg majora Vojske Republike Srpske, koji je izgubio bitku sa opakom bolešću prije tri godine.

„Sve je spremno za dolazak ekipa i njihov boravak u Kotor Varošu. Ugostićemo više od 70 gostiju iz regiona i brojne fudbalske radnike koji su pružili nesebičnu podršku našem dosadašnjem radu“, istakao je potpredsjednik Udruženja za promociju i značaj sportske rekreacije Aleksa Vučanović.

Kapiten fudbalskih veterana iz Apatina Slavko Jerković u prvi plan ističe druženje i razmjenu iskustava.

„Dolazimo peti put u Kotor Varoš, ali sudeći po našim dosadašnjim druženjima u Apatinu i Sokobanji očekujem da prijateljstva dodatno učvrstimo, a nadam se da ćemo prekinuti dominaciju Kotorvarošana kada je u pitanju takmičarski dio turnira“, poručio je Jerković.

Na ovogodišnjem turniru će nastupiti Sašini prijatelji i radne kolege, koji su za zadovoljstvom prihvatili poziv organizatora.

„Zahvaljujući Saši pamtimo samo lijepe trenutke druženja sa kotorvaroškim fudbalskim veteranima, a ove godine nastupamo drugi put i igraćemo u njegovu čast“, poručili su radnici Carinskog terminala Gradiška.

Šest ekipa biće raspoređeno u dvije grupe, a prvoplasirani sastavi iz grupa igraće za prvo mjesto, drugoplasirani za treće, a trećeplasirani za peto mjesto.

Međunarodni turnir prijateljstva u Kotor Varošu organizuju Udruženje za promociju i značaj sportske rekreacije i opština Kotor Varoš uz podršku Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske.

Sve utakmice biće odigrane u sportskoj dvorani u sa početkom u 13.00 časova. Uz besplatan ulaz za sve posjetioce je obezbijeđeno točeno pivo i konzumacija domaćih delicija.

PODELI

3 KOMENTARA

  1. Heroj…ali onaj pravi i istinski a ne kancelarijski. Ima li iko na ovom svijetu kome nije pomogao…utjesio. legenda nad legendama. Pamtice te tvoje Maslovare.

Comments are closed.