HOROSKOP ZA 10. AVGUST: Danas ćete izgubiti ogroman novac! A ono što slijedi sutra…

0

KOTOR VAROŠ, 10. AVGUSTA – Ovnovi i ovaj znak treba da izbjegnu rizike na polju finansija.

OVAN

POSAO: Nije povoljan dan ako se bavite nekretninama, prodajom ili iznajmljivanjem. Moguće je da imate manje posla nego što ste očekivali. Izbegavajte rizike na polju finansija.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku pred vama su svađe sa voljenom osobom. Trebaće vam par dana da se stvari smire. Spremite se na period koji će biti buran i stresan za vas.

ZDRAVLJE: Problemi sa stomakom su naglašeni. Moguće je da tegobe sa varenjem dolaze i na psihosomatskoj osnovi. Pazite na želudac koji vam je sada pogotovo osetljiv.

BIK

POSAO: Izbegavajte preterano opterećivanje poslom. Današnji dan vam je povoljniji za odmaranje i opuštanje. Moguće je da za vas vikend počinje malo ranjije, pa uživajte u tome.

LJUBAV: Vaše nepromišljeno izgovorene reči mogu povrediti partnera. Povedite računa o tome. Preporuka je da pre nego što nešto izgovorite- pripazite i razmislite dva puta.

ZDRAVLJE: Mogući su problem sa disajnim putevima. Tegobe vezane za alergijske reakcije su vam takođe naglašene. Ukoliko imate probleme sa astmom, današnji dan može biti teži.

BLIZANCI

POSAO: Finansije vam nisu stabilne ali to se može promeniti već u narednim danima ako se budete posvetili poslu. Pred vama je faza u kojoj će se stvari odvijati dosta lakše.

LJUBAV: Niste sigurni u svoja osećanja i to vas dovodi do stanja rastresenosti. Potrebno vam je neko vreme da odlučite šta želite. Nemojte da donosite impulsivne odluke danas.

ZDRAVLJE: Povedite računa o štitnoj žlezdi. Mogući su generalno problemi vezani za hormone, pa povedite računa o tome. Najbolje bi bilo da zakažete redovnu lekarsku kontrolu.

RAK

POSAO: Nećete uspeti da ostvarite svoje planove, pa nemojte da očekujete previše kada je u pitanju poslovno polje. Današnji dan nije povoljan, izbegavajte bilo kakve konflikte.

LJUBAV: Delujete nezainteresovano za komunikaciju sa voljenom osobom, a istina je da ste zapravo samo umorni. Pokušajte da se distancirate kako ne bi došlo do konflikta.

ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja. Pred vama je faza u kojoj možete biti generalno osetljiviji na polju zdravlja pa je jako važno da vodite računa i da osluškujete svoje telo.

LAV

POSAO: Zabrinuti ste za razvoj situacije na ovom planu, ali ne biste trebali da budete. Uskoro vam slede bolja dešavanja. Potrudite se da razmišljate pozitivno bez obzira na sve.

LJUBAV: Moguće je da ste u vezi na daljinu i da vam jednostavno nedostaje voljena osoba. Uskoro ćete organizovati susret. Spremni ste na sve kako bi vaša ljubav opstala.

ZDRAVLJE: Podložni ste depresiji i manjim problemima emotivne prirode. Moguće je da vam je danas malo opala energija i da će biti bolje sutra. Posvetite se sebi, čitajte, spavajte…

DEVICA

POSAO: Moguće je da nemate baš dobar odnos sa ljudima iz svog poslovnog okruženja. Za sada vam to ne smeta. Važno vam je samo da svoje poslovne zadatke izvršavate na pravi način.

LJUBAV: Moguće je da se osećate pomalo usamljeno ali i nemate preveliku inicijativu za nova poznanstva na emotivnom polju. Na neki način ste u konfliktu sami sa sobom sada.

ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom su naglašeni u manjoj meri kod vas. Osim toga, nema pokazatelja za neke nove važne probleme na vašem polju zdravlja sada.

VAGA

POSAO: Potrudite se da se držite podalje od bilo kakvih konflikata na ovom polju. Diplomatičnost vam je jača strana. Možete da očekujete laka razrešenja.

LJUBAV: Moguće je da više nemate jednako interesovanje za osobu sa kojom ste u vezi i da razmišljate o prekidu. Pred vama je faza u kojoj emotivna dilema može da potraje neko vreme.

ZDRAVLJE: Ukočenost bi mogla da vas prati tokom današnjeg dana i jako je važno da povedete računa o tome. Mogući su maloveći problemi sa leđima i kičmom kod vas. Čuvajte se.

ŠKORPIJA

POSAO: Nije povoljan dan za sudske procese, formalna rešenja ili bilo kakve papirološke procese. Preporuka je da što manje poslova počinjete danas i da se malo držite po strani.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je trenutno malo distancirana prema vama. Biće vam potrebno dosta vremena da je osvojite. Važno je da budete dovoljno strpljivi.

ZDRAVLJE: Problemi sa holesterolom su mogući kod vas. Jako je važno da povedete računa o svojim navikama u ishrani. To vam je slaba tačka na prvom mestu. Posetite lekara.

STRELAC

POSAO: Mogući su manji gubici na ovom polju. Sutra je novi dan, porazi mogu postati pobede. Važno je da se potrudite da zadržite pozitivan, pobednički stav u svakoj situaciji.

LJUBAV: Povukli ste se u sebe i nije vam lako da se ponovo otvorite za nova dešavanja. Potrebno vam je malo vremena kako biste shvatili šta želite na ovom polju i dali nekome da vam se približi.

ZDRAVLJE: Čuvajte bubrege. Mogući su problemi na polju zdravlja. Eventualne tegobe vezane za pesak ili kamen obaveznoprijavite lekaru. Nemojte da uzimate lekove na svoju ruku.

JARAC

POSAO: Razmišljate o tome da neku poslovnu saradnju završite. Imate osećaj da vam je potreban neki novi početak. Spremni ste da donesete neke važne odluke.

LJUBAV: Smatrate da je partner tvrdoglav za neke stvari ali ipak ga volite. Nema značajnih problema u vašem odnosu. Stanje ostaje stabilno sa nekim sitnim ali rešivim trzavicama.

ZDRAVLJE: Potrebno je da redovnije jedete. Važno je da se pozabavite pitanjem vašeg varenja i metabolizma. Pred vama je faza u kojoj su moguće tegobe sa probavom.

VODOLIJA

POSAO: Nemate dovoljno strpljenja, pa vas to može koštati. Najbolje bi bilo da ne donosite ishitrene odluke. Dajte svemu vremena i nemojte da forsirate nova poslovna dešavanja.

LJUBAV: Potrebno vam je više razumevanja od voljene osobe, nadate se da će ona to shvatiti pre nego što bude kasno. Niste spremni da se menjate tako brzo ali ne želite da izgubite partnera.

ZDRAVLJE: Nemojte se forsirati. Današnji dan vam je povoljan za odmor i opuštanje. Izađite negde sa prijateljima, razgovor i smeh su lekoviti kada je stres u pitanju…

RIBE

POSAO: Dešavaju se neke promene u radnom okruženju. Za sada se lako svemu prilagođavate i ništa vam ne predstavlja problem. Možete da očekujete pozitivnu situaciju na duže staze.

LJUBAV: Preispitujete svoja osećanja a voljena osoba čeka na vaš odgovor. Deluje da ćete ipak ostati zajedno. Prolazna kriza može da se reši uz minimalan trud ako želite.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam veća fizička aktivnost. Potrebno je da se više posvetite stvaranju zdravijih navika i da češće vežbate. Bolje ćete se osećati kada se vratite na fizičku aktivnost.