ISTRAŽUJEMO: KO SU KANDIDATI IZ KOTOR VAROŠA ZA POSLANIKE NA NAREDNIM OPŠTIM IZBORIMA?

2

KOTOR VAROŠ, 3. jula – Političke partije u Kotor Varošu uveliko se spremaju za opšte izbore, koji će, kako je najavljeno, biti održani u oktobru ove godine. 


Na prijedlog lokalnih odbora iz Kotor Varoša, organi stranaka na republičkom nivou usvojili su liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske, koje se dostavljaju Centralnoj izbornoj komisiji BiH na ovjeru.

Na narednim opštim izborima kotorvaroški odbor DEMOS-a imaće dva kandidata: Đuru Krčića, profesora ekonomske grupe predmeta u SC ”Nikola Tesla” i odbornika te stranke u SO Kotor Varoš i Slavicu Vitezović, člana Predsjedništva OO DEMOS-a Kotor Varoš.

Đuro Krčić i Slavica Vitezović 

Vitezovićeva je i predsjednica Organizacije žena i portparol kotorvaroškog DEMOS-a.

Radenko Bubić 

Glavni odbor SNSD, na sjednici u Gradišci 1. jula, potvrdio je kandidaturu uglednog kotorvaroškog privrednika i vlasnika kompanije ”Dermal” Radenka Bubića za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Radenko Čupić 

Kandidat kotorvaroškog PDP-a za poslanika u NSRS je Radenko Čupić, nekadašnji načelnik Kotor Varoša, a sada poslanik u Narodnoj skupštini RS.

Kandidat Ujedinjene Srpske za poslanika u NSRS je Slaviša Lukić, kandidati kotorvaroškog SDS-a za poslanike u NSRS su Nedeljko Glamočak i Snežana Mirković, a kandidat SP-a za NSRS je Predrag Tešić.

 

PODELI

2 KOMENTARA

  1. Ovo dvoje iz Demosa djeluju najozbiljnije. Mislim da Djuro ima dobru sansu ako se potrdi i angazuje bivse ucenike koji ga cijene kao dobrog nastavnika.

    Ovo dvoje iz Demosa djeluju najozbiljnije. Djuro ima sanse ako angazuje bivse ucenike koji ga cijene kao veoma dobrog nastavnika.

Comments are closed.