JAHORINA POTOPILA KMF “KOTOR VAROŠ” NA PALAMA

0

PALE, 10. februara – Futsaleri Jahorine tokom vikenda u paljanskoj dvorani “Peki”,  na krilima raspoloženog osmostrukog strijelca Nemanje Kneževića,  u dva takmičarska susreta savladali su KMF “Kotor Varoš”. 

U okviru 8. prvenstva Republike Srpske, Paljani su upisali važnu pobjedu za opstanak u ligi.

U goleadi, predvođeni strijelcima, četverostrukim Nemanjom Kneževićem, dvostrukim Stefanom Tadićem i Ilijom Đukićem, a po jedn su dodali Danijel Trbo i Đorđe Jovanović sa 10:6. savladali su Kotorvarošane.

Za Kotorvarošane, “tresu”, po dva puta, Goran Đekanović i Miroslav Nedić, a po jednom Nemanja Knežević i Lale Bašić.

Pošto su isti rivali u razmaku samo od nekoliko dana trebali igrati i meč 1/16 finala Kupa-a Republike Srpske ekipe su se dogovorle i da odigraju i tu utakmicu.

Puleni Bojan Brčkala slavili su i u meču 1/16 finala Kupa-a  sa 7:1. Paljane u naredni krug najmasovnijeg futsal takmičenja Republike Srpske odveo je sa četiri pogodka “ubica golmana”  Nemanja Knežević, a po jedan dodaju: Aleksa Cerovina, Gojko Kozić i Ilija Đukić, a čast gostiju spasio je  Miroslav Nedić.

Nemanja Knežević

Pred oko pedesetak gledalaca u dvorani “Peki” mečeve su sudili, Zoran Soknić i Marko Domazet oba iz Istočnog Sarajeva, delegat je bio Mladen Janković iz Pala, a  ekipe su igrale u sastavu:

KMF “Jahorina Pale:  Miladinović, Gradimir, Tadić, Stefan, kapiten Knežević, Nemanja, Trbo, Danijel, Košarac,Miloš, Obradović, Dejan, Šarović, Nikola, Cerovina, Aleksa, Vuković, Marko, Jovanović, Đorđe, Kozić, Gojko, Đukić, Ilija, Lazić, Đorđe, Petar Slagalo

Kotor Varoš: Vučanović, Zdravko , Bašić Lale, Knežević, Nemanja, Đekanović,, Bojan, kapiten Nedić, Miroslav 

Kotor Varoš

PODELI