Javni poziv za dostavljanje prijedloga projekata za ažuriranje Programa kapitalnih investicija opštine Kotor Varoš

0

KOTOR VAROŠ, 7. OKTOBRA – Opština Kotor Varoš je 2021. godine usvojila Program kapitalnih investicija za period 2021. – 2025. godina, koji se ažurira svake naredne godine oslanjajući se na višegodišnju finansijsku analizu i nove podnesene prijedloge, na način koji je utvrđen Odlukom o načinu i proceduri ažuriranja Plana kapitalnih investicija opštine Kotor Varoš.

Koordinacioni tim za izradu Programa kapitalnih investicija je usvojio set kriterija na osnovu kojih će rangirati sve pristigle prijedloge projekata, što će služiti za ažuriranje programa kapitalnih investicija.

Pravo predlaganja projekata za izradu novog Programa kapitalnih investicija imaju svi građani, udruženja građana, predstavnici mjesnih zajednica, preduzetnici, predstavnici administrativne službe i ostali subjekti.

Obrazac za podnošenje prijedloga za izradu Programa kapitalnih investicija, koji možete dobiti na info pultu u zgradi opštine, u prostorijama mjesnih zajednica i na zvaničnoj stranici opštine, se treba popuniti i dostaviti do 20.10.2021. godine, na protokol u šalter sali u opštini ili putem pošte na opštinu Kotor Varoš sa naznakom Koordinacioni tim za Program kapitalnih investicija.

Prijedlozi dostavljeni nakon ovog roka neće biti uzeti u razmatranje.

Za sve nejasnoće i dodatne informacije možete se obratiti koordinatoru Koordinacionog tima za izradu Programa kapitalnih investicija na broj telefona 051/784-230, 051/784-616 i 051/784-617 od 08:00 do 14:00.

PODELI