Još jedna uspješna akcija vatrogasaca iz Kotor Varoša: Sa nepristupačnog terena evakuisana osoba povrijeđena u požaru (VIDEO)

10
KOTOR VAROŠ, 20. februara – Vatrogasci iz Kotor Varoša uspjeli su da sa nepristupačnog terena na području Vrbanjaca evakuišu i do Doma zdravlja transportuju muškarca starije životne dobi, koji je zadobilo opekotine po tijelu. 

Kako ”Glas Kotor Varoša” saznaje, do povreda je došlo zbog paljenja korova.
Inače, vatrogasaci na području Kotor Varoša već danima imaju pune ruke posla, jer je lijepo vrijeme navelo građane da očiste svoje njive od korova, a to vrlo često preraste u požar za koji je nephodna reakcija nadležnih.
Detaljnije na linku:

PODELI

10 KOMENTARA

  1. Evo ovo govedo pod imenom nepoznato samo da mu kazem dabogda tebu kuci isli sa svirenama. Ili te vadili iz smrskanog auta. Svirena se iskljucuvo koristi prilikom izlaska na intervenciju.

  2. Dal neko poznaje stanje u kv.vatrogasnom koliko
    tu ima zaposlenih,boraca,ratnih vojnih invalida I porodica poginulih boraca.zanima me taj podatak.

  3. Malo su plaćeni koji je stepen opasnosti posla kojim s bave.Treba biti Baja pa ući u vatru,ne razmišljajući o sebi.A tek nemile scene saobraćajnih udesa sa smrtnim ishodom.Zvučna signalizacija neophodna je zbog nesavjesnih vozača.Primjer,u ponedjeljak,kod Metaxse, sanitetsko vozilo jedva prolazi na inervenciju .

  4. Lijepo od njih al zalo su adekvstno placeni i nije bas neki nepristupacan teren. Mora se nekad nesto i uraditi a ne samo vozati i plasiti narod svirenama

Comments are closed.