Još uvijek nema autobuske linije do Kruševa Brda, do Liplja samo tri puta sedmično

KOTOR VAROŠ, 25. novembra – Zbog ekonomske neisplativosti  autobuske linije na relaciji od Šipraga do Kruševa Brda prevoznik čija su vozila saobraćala na toj relaciji odustao je od prevoza.

”Veoma često je autobus na ovoj liniji odlazio i vraćao se prazan iz Kruševa Brda, a u najboiljoj situaciji prihod od prodanih karata nije mogao pokriti troškove prenoćišta za vozača, ne računajući ostale troškove”, kažu u kotorvaroškoj opštinskoj upravi.

Napominju da na relaciji Liplje – Kotor Varoš saobraća kombi vozilo tri puta sedmično,  a kombi vozilom se vrši i prevoz putnika na relaciji Kotor Varoš – Vagani.

”Ostao je neriješen propblem prevoza putnika do zaseoka Varjače”, kažu u opštinskoj upravi.

PODELI

7 KOMENTARA

  1. Zato moze asvalt za Borke gdje niko ne zivi!Grad pun rupa ulice bez asvalta, kanalizacije, rasvjete itd itd, ali ASVALT ZA BORKE MORA!
    Sta vise reci a nezaplakati!

  2. Ne može prevoznik voziti samo isplativim linijama ako ugovore liniju onda nema skraćivanja dokle mu paše. Usput se prevoze putnici za Šiprage i Grabovicu pa ako je isplatno doći do Šipraga zašto ne produži do Kruševa Brda?

  3. Sta ce vam linija kad se nagulili i ostavili svoja imanja. Vise vrovce ni Bog otac ne moze natjerati u zavicaj. A kobajagi vole svoje selo. Mrs stoko seljacka.

Comments are closed.