KARMEN TEŠIĆ: LAŽNA OBJAVA ČEDE TEPIĆA, NA MEOKRNJU JE BILO PROVOKACIJA, JEDNOM SRPSKOM BORCU SU PRIJETILI SMRĆU

10

KOTOR VAROŠ, 14. septembra – Kotorvarošanin Karmen Tešić, koji je juče prisustvovao parastosu srpskim junacima stradalim na Meokrnju, izjavio je danas da je netačna i lažna informaciju koju je danas posredstvom Fejsbuka proslijedio Čedo Tepić iz Kotor Varoša da juče na Meokrnju, tokom parastosa srpskim junacima, nije bilo provokacija.

”Svi koji su bili na parastosu čuli su uvrede i otvorene prijetnje. Čedo Tepić nije ni bio na Meokrnju i blage veze nema o tome šta se dešavalo. Svi smo čuli prijetnje”, rekao je Tešić.

On je istakao i da je jedan od prisutnih Bošnjaka dobacivao da će jednog pripadnika Kotorvaroške brigade ubiti ako se pojavi.

”Ako ovo nije provokacija, ne znam šta je. A da ne govorim o ratnim zastavama muslimanske armije koje su donijeli dok je trajao parastos”, rekao je Tešić.

 

PODELI

10 KOMENTARA

 1. Moj Karmene, kad si bio mali,ni prohodao nisi, Zoka i ja smo se druzili,majka te drzala u naramku, u kuci tvog djeda Drage i bake Koviljke.Otad sam te upamtio. Sada citam sta pises.Zoku su u srednjoj skoli zezali da mu je djed Slavo bio cetnicki komandant,kojeg sam vidio jednom i pricao s njim, isli smo u Tesice kupiti sljive za rakiju.Kazu da Slavina slika s dugom bradom stoji u muzeju Bosanske Krajine.Moras biti ponosan na pradjeda. Karmene dragi, drzi se tradicije…iako jos iz drugog svjetskog rata tvoj pradjed Slavo je licno spasio menoge muslimane, licno je spasio i Avdu Causa. Ako si bio vojnik, uci se casti, cetnik nije lako biti, bez obzira na tradiciju……Pitam komentatore Srbe….A sta ako je bila provokacija, da nas necete opet napasti ????

 2. Da li je bila provokacija ili nije, slike sa Meokrinje govore da jest !
  Došli su sa svojim obeležima gdje nisu trebali biti.
  Zabranili su prošle godine i kod Bihaća, sad žele i Meokrinju…
  Oni neka žale svoje a mi će mo svoje i mirna Bosna…

 3. Normalno da laže Čedo,zašto su došli muslimani nego da pravociraju,sigurno su došli sa ratnim zastavama sa ljiljanima da odaju počast poginulim Srpskim borcima,puštali muziku na razglas. Po čemu su bili korektni?

 4. valjda znamo svi ko je karmen a ko cedo. svaka cast karmene i nemoj se sa tom protuvom zamajavati tepicem sav grad zna o kakvom se covjeku radi

 5. ja sam bio na meokrnju, sta lupeta taj tepić. sram te bilo lazovcino jedna nisi ni bio na meokrnju i lupas ko maksim po diviziji. bruko jedna

 6. U pravu si Karmene provokacije su bile konstantne. Nisu cak dozvolili dostojanstveno parastos da se održi. Za veijeme parastosa je i prijećeno borcu tacnije policajcu koji je sada u penziji. Citiram ŠTO NIJE DOSAO ……….. ……… DA GA JA POGLEDAM MÀJKU MU JEBEM DA JE DOSAO UBIO BIH GA OVDJE DA MU MAJKU JEBEM kraj citata. Cijelo vrijeme su se hvalili ratnim podvizima podrugljivo gledali govorili da ne dolazimo ili da promijenimo datum. Ali imaju i oni svoje pomene ako budemo gonili reciprocitet nije dobro.

Comments are closed.