KOMANDANT VOJIN UBIPARIP: ČESTITKA SRPSKIM BORCIMA KOTOR VAROŠA POVODOM DANA REPUBLIKE SRPSKE

8
KIKINDA, 8. januara – Ratni komandant Kotorvaroške brigade VRS pukovnik Vojin Ubiparip čestitao je Dan Republike svim pripadnicima ove jedinice i svim građanima opštine Kotor Varoš. 
Čestitku komandanta Vojina Ubiparipa ”Glas Kotor Varoša” prenosi u cjelosti:
Svim borcima i srpskom narodu zapadno od reke Drine, čestitam Dan državnosti Republike Srpske.
Srpska je jača od čelika, jer su u njene temelje ugrađeni životi najhrabrijih sinova ovoga roda.
Moja časna dužnost je bila da čuvam njen krov, kotorvaroški deo vlašićkog ratišta, a ja sam časno izvršio postavljeni zadatak, dobijen od ratnog rukovodstva Republike Srpske.
Pukovnik Vojin Ubiparip 
PODELI

8 KOMENTARA

 1. REPUBLIKA SRPSKA JE DRŽAVA, A TI MAJMUNE MOŽEŠ DA NAM DUVAŠ. GENOCIDNO JE TVOJE PLEME, JEBEM LI TI PLEME.

 2. Gosp komadante ponosni smo na vas i ljude koji su vodili brigadu bar smo bili kao mali ali vrijeme je reklo super dobri lijep pozdrav od borca nase brigade

 3. Bio i ostao čovjek. U ratu i u miru. Srećan Ti komandante Dan Republike Srpske za koju si se junački borio sa svojim borcima dok su drugi švercovali i građu prevozili u Srbiju. Tamo gdje su bile vojskovođe poput Vas, granica je bila kao čelik, tamo gdje se švercovalo, političarilo i švercovalo sa građom za Srbiju, tamo smo ostali i bez ljudi i bez teritorije.

 4. Sa Vlašića vila kliče,
  Oj Vojine pukovniče,
  Nek je tvojoj majci hvala,
  Što junaka rodila je…

 5. Ziv i zdrav da budes komandante, Kotorvaroška brigada je odbranila Kotor Varoš a sta su branili ovi iz 22. brigade to je pitanje ili možda političko pitanje?

Comments are closed.