KONSTITUISAN LOKALNI PARLAMENT U KOTOR VAROŠU, NAČELNIK ZDENKO SAKAN PORUČIO: VODIĆEMO OPŠTINU POŠTENO, ODGOVORNO I KOREKTNO

4

KOTOR VAROŠ, 5. JANUARA  – Na današnjoj konstitutivnoj sjednici Skupštine opštine Kotor Varoš za predsjednika lokalnog parlamenta izabran je Abid Kovačić iz SDA, dok će potpredsjednik u naredne četiri godine biti Jelenko Vasiljević iz PDP-a.

Kovačić je izrazio zadovoljstvo brzim i efikasnim radom tokom prvog skupštinskog zasjedanja, dodajući da se nada da će pozitivan duh prevladati u budućem zajedničkom radu.

Poslove zamjenika načelnika opštine i dalje će obavljati Mladen Trivunović, a za vršioca dužnosti sekretara Skupštine opštine izabrana je Snežana Mirković.

Na sjednici su imenovani i vršioci dužnosti načelnika odjeljenja Opštinske uprave – za opštu upravu Obrenko Pucarević, za finansije Violeta Kalamanda, za stambeno-komunalne poslove Daliborka Kalamanda, za prostorno uređenje Boris Marković, za društvene djelatnosti Nemanja Panić, za privredu Srđan Ćorić.

Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan rekao je da je današnja sjednica protekla u korektnoj atmosferi, te da želi da vjeruje da će odbornici raditi u opštem interesu svih građana.

“Ovu opštinu i dalje ćemo voditi putem napretka i razvoja, pošteno, odgovorno i korektno”, poručio je Sakan.

Odbornici lokalnog parlamenta usvojili su budžet za ovu godinu u iznosu od 9.220.000 KM, kao i odluku o njegovom izvršenju, a jednoglasno je prihvaćena odluka o Urbanističkom planu opštine Kotor Varoš.

 

PODELI

4 KOMENTARA

  1. Taj tesic ni u svojoj kuci nije znao da pomete smece,da nije bilo bebca nebi imao ni 50 glasaova,nek kaze kako dosao do hrvatskih glasova postom,čuo sam da ga i enisa skartirala glasa mimo njega na skupštini.

  2. Ne vidim Ponorca mlađeg na slici,jesu ga nategli da ne prođe ovaj mandat,dosta je vala i uzimo uvijek neradniku malo i gulikozi.

  3. Jel se pojavio Tesic sa metlom? Nek objasni kako je dobio glasove Hrvata i za koje i čije pare, bez tih glasova bio bi 10 na listi. I ko je izvisio?

Comments are closed.