Fagus7 22

Asfaltirana dionica puta Gornje Liplje – Zelenika

„Nadam se da će asfaltiranje dionice puta prema Zelenici biti podstrek mještanima ovog sela da ostanu na svojim ognjištima“, rekao je Sakan

2

KOTOR VAROŠ, 18. NOVEMBRA – Zajedničkim sredstvima opštine Kotor Varoš i UNDP-a u Mjesnoj zajednici Liplje je realizovan projekat modernizacije puta Gornje Liplje – Zelenika u dužini od 200 metara, a vrijednost ove investicije je 30.790 KM.


Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan je istakao da je ovo jedan od pet projekata koji će biti realizovani ove godine na području opštine u saradnji sa UNDP-om.

Pored dionice puta u mjesnoj zajednici Liplje, završeno je uređenje šetališta na kupalištu Brana, kao i vrtić u mjesnoj zajednici Maslovare. Preostalo je još da se završi izgradnja pristupnih puteva u naselju Burča i izgradnja nadtsrešnice uz dovodnju vode u mjesnoj zajednici Vagani.

„Nadam se da će asfaltiranje dionice puta prema Zelenici biti podstrek mještanima ovog sela da ostanu na svojim ognjištima“, rekao je Sakan i dodao da je širina asfaltirane putne trase četiri metra.

Radove je izvodilo građevinsko preduzeće „Planum“ iz Teslića.

PODELI

2 KOMENTARA

  1. Ma u redu je to sve,al kad ce u Kotor Varosu biti asfaltiranje glavne ulice i kad ce biti uradjena pjesacka staza (trotoar) do najveće fabrike Sportek za radnike…Sramota za Kotor Varos

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here