Kotor Varoš: Deda Mraz obradovao djecu fudbalskih veterana

0

KOTOR VAROŠ, 13. JANUARA – Kotorvaroški fudbalski veterani krunisali su još jednu uspješnu godinu podjelom paketića svojim mališanima i druženjem sa ljepšim polovinama.

Znak plemenitosti i dobrote je izmamio radost i osmijehe mališana, ali i njihovih mama.

Mnogo zdravlja, veselja i dobrih prijatelja mališanima je poželio Djed Mraz, a najmlađi su uputili još po koju želju roditeljima.

„Želimo da se naši roditelji međusobno što više druže, jer će onda biti više paketića i zabavnih sadržaja za nas, što nas posebno raduje“, poručile su Lena Vučenović i Ana Narić.

Unučad Slavka Žutića, Radenka Smiljića i Marinka Jurića su ponosni na svoje djedove, ali i njihove drugare, jer nisu zaboravili da je vrijeme praznika istovremeno i vrijeme darivanja.

Supruge fudbalskih veterana su prijatno iznenađene što su mališani dobili paketiće, ali i zbog činjenice da su djeca imala priliku da se međusobno upoznaju.

„Moramo naći način da im uzvratimo za ovu ljubav koju nam u posljednje vrijeme često pružaju, ali isto tako znamo da je to priprema za brojna putovanja koja ih očekuju ove godine. Jedva čekamo novo okupljanje za 8. mart, jer su ova druženja posebna, a prijateljstva su neopisiva i jedinstvena i hvala im na tome“, poručile su supruge fudbalskih veterana i njihovih prijatelja.

Veterani su se zahvalili parohu Mirku Bataru na pruženoj podršci u nabavci paketića, kao i Branku Ponorcu, koji tradicionalno pomaže ovo druženje.

Početkom februara fudbalski veterani putuju na međunarodni turnir u Mursku Sobotu, gdje će pokušati osvojiti prvo mjesto u konkurenciji osam ekipa.

PODELI