29 C
Kotor-Varos
Subota, 21 Maja, 2022

Kotor Varoš: “Dermal” donirao 154 paketića kotorvaroškim prvačićima

2
KOTOR VAROŠ, 15. DECEMBRA – Kotorvaroška Fabrika obuće “Dermal” ove godine je donirala 154 novogodišnja paketića za prvačiće sa područja opštine Kotor Varoš, koji su ove godine sjeli u školske klupe.


Novogodišnje paketiće je dobilo 130 prvačića Osnovne škole “Sveti Sava”, 15 mališana iz Osnovne škole “Petar Petrović Njegoš” Maslovare i devet iz Osnovne škole “Petar Kočić” Šiprage.

Paketići su uručeni direktoru Osnovne škole “Sveti Sava” Dušanu Petrušiću, koji se zahvalio rukovodstvu “Dermala”.

“Zahvalni smo porodici Bubić koja je ovim gestom obradovala naše prvačiće i na taj način uljepšala novogodišnje praznike. Njihov plemenit i human gest je poseban u vrijeme praznika“, naglasio je Petrušić.

Božana Bubić, supruga vlasnika i direktora Fabrike obuće “Dermal”, je rekla da je prezadovoljna zbog činjenice da će srca prvačića biti ispunjena radošću.

“Uvijek se trudimo da naši najmlađi sugrađani osjete duh praznika, a pored prvačića tradicionalno ćemo obradovati i mališane iz Centra za porodicu “Kuća radosti” u Kotor Varošu, koja brine o djeci sa poteškoćama u razvoju i jezičko-govornim smetnjama“, poručila je Bubićeva.

PODELI

2 KOMENTARA

  1. Bibe svaka ti čast i za ono što znamo da činiš za ljude u Kotor Varošu i zao ono o čemu se ćuti.

  2. Sve cestitke porodici Radenka Bubica. Sjajni su ljudi pomazu svakome. To znamo mi Maslovarci i zato u svojim Maslovarama uzivaju veliki ugled mada se on mozda nekada dovoljno ne vidi. Svako postovanje.

Comments are closed.