Fagus3 22

Kotor Varoš: Muškarci sve češće gosti kozmetičkih salona

12

KOTOR VAROŠ, 24. oktobra  – Da sve više muškaraca posjećuje kozmetičke salone potvrđuju i vlasnici istih, koji kažu da je u odnosu na prošlu godinu znatno povećan broj pripadnika muškog pola koji se odlučuju na razne usluge.


Kako su za “Nezavisne novine” kazali iz jednog frizersko-kozmetičkog salona u Kotor Varošu, veoma česte mušterije su i muškarci.

“Često u naš salon dolaze muškarci koji sređuju zanoktice i čupaju obrve”, kazali su oni i dodaju da mušterije nerijetko sređuju i bradu.

Da sve više pripadnika jačeg pola posjećuje kozmetičke salone potvrdio nam je i Jovan M., koji kaže da je počeo ići na prijedlog kolege s posla.

Naime, kako ističe, primijetio je da su muškarci počeli više da vode računa o svom izgledu, pa je i on smatrao da treba više vremena da posveti sebi.

“Bolje se osjećam kada uradim nešto za sebe. Na početku sam imao odbojan stav prema tome, ali to su predrasude i smatram da se čovjek treba prilagođavati”, kazao je Jovan M.

Kako dodaje, od kozmetičkih usluga redovno ide na manikir jer posao kojim se bavi iziskuje da mu ruke uvijek budu uredne i čiste.

Da je u odnosu na prošlu godinu povećan broj pripadnika jačeg pola koji se odlučuju da posjete kozmetičke salone potvrđuju i iz još jednog banjalučkog kozmetičkog salona, a kako kažu iz godine u godinu sve ih je više.

“Mi imamo razne usluge među kojima su manikir, pedikir, depilacija, razni tretmani lica i sve ove usluge su jednako popularne kako među ženama, tako i među muškarcima”, navode iz ovog salona. (nezavisne)

PODELI

12 KOMENTARA

  1. Nazalost loša su vremena došla , muskatci su još zlato kakve su zene i šta urade od svog lica i tijela kao da su pošle na noć vještica , zalosno naprće usta ko gumeni čamac izbace dupe jadna im majka kao da kuci nemaju ni brata ni oca da se postide, zalosno……. zato muskarci malo da se srede odma tabu tema…. a zene pet puta gore

  2. Neka lijepo je to da muškarci vode računa o sebi a ti što ih negatvno komentarišu to je samo ljubomora

  3. E moja Radmila,malo je u njima bilo čega muškog,osim imena.Znam par djevojaka koje bi prije priskočile u pomoć nekome nego većina pomenutih papaka.A ti stereodni tipovi u susretu sa nedaćom samo ispire.

  4. Gde su oni pravi muškarci sa maljavim rukama, nogama i torzoom (ne mislim baš kao medvedi maljavi, nego normalno) sportske atletske konstitucije, a ne steroid konstitucije, je l’ moguće da je to sve izumrlo?

Comments are closed.