Kotor Varoš: Najava proslave 40. godišnjice mature

0

KOTOR VAROŠ, 3. JUNA – Maturanti, profesori i razrednici iz školske 1983/1984. godine Srednjoškolskog centra /SŠC/ „Nikola Tesla“ okupiće se 8. juna u 12.00 časova ispred ove obrazovne ustanove kako bi obilježili vrijedan jubilej – 40. godišnjicu mature.


Riječ je o učenicima koji su 1984. godine završili srednjoškolsko obrazovanje pohađajući dva odjeljenja Ekonomske škole i dva odjeljenja smjer mašinski tehničar.

Okupljanje je planirano u 12.00 časova ispred SŠC „Nikola Tesla“, nakon čega će maturanti simbolično posaditi četiri stabla indijskog jorgovana na lokaciji kupališta „Brana“, a nakon toga druženje će se nastaviti u restoranu „Platani“.

„Polaganje mature je važna prekretnica u životu svakog pojedinca, a proslava 40. godišnjice mature predstavlja poseban trenutak za ponovno okupljanje i prisjećanje na prošla vremena. Ovaj događaj je prilika da se ponovno povežemo sa prijateljima iz srednjoškolskih dana, prisjetimo se uspomena, i proslavimo sve ono što smo postigli od tada“, poručili su organizatori ovog okupljanja.

Ovim putem organizatori pozivaju sve školske kolege pomenute generacije da im se pridruže i da uz druženje (i pjesmu) provedu jednu finu noć koja će, bez sumnje, ostati svima u trajnom sjećanju.

Za sve informacije i prijave kontakt osoba je Darko Popović (mob. tel. 065/539-539).

PODELI

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here