KOTOR VAROŠ: OSVEŠTANA NOVA ZGRADA OPŠTINSKE UPRAVE

1

KOTOR VAROŠ, 24. NOVEMBRA – Arhijerejski namjesnik kotorvaroški Milenko Narić i protonamjesnik Damir Vrhovac osveštali su danas prostorije nove zgrade opštine Kotor Varoš, koja će zvanično biti otvorena u ponedjeljak u 11.00 časova.


Arhijerejski namjesnik kotorvaroški Milenko Narić je rekao da je ovo reprezentativni objekat, koji predstavlja simbol opštine.

„Izgradnjom ovakve zgrade, koja je bez sumnje simbol opštine, stvorene su pretpostavke za uspješniju i djelotvorniju komunikaciju sa građanima. Pored činjenice da su vjerski objekti orjentir u svakoj lokalnoj zajednici i zgrada lokalne uprave biće prepoznatljiva kao objekat koji ostaje budućim generacijama“, naglasio je Narić.

Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan je istakao da je aktuelno opštinsko rukovodstvo pokazalo da ima smjelosti, znanja, volje i radnog poleta da realizuje projekat kojim će se, korak po korak, približavati standardima i tokovima koji postoje u savremenim evropskim državama.

„Izgradnjom nove zgrade konačno je riješen višegodišnji nedostatak adekvatnog prostora za opštinske službe, koje su sada smještene u neuslovnim prostorima na više različitih lokacija“, poručio je Sakan.

Realizacijom ovog projekta omogućeno je da se organi uprave u Kotor Varošu smjeste na jednom mjestu radi njihovog efikasnijeg rada.

PODELI

1 KOMENTAR

  1. U redu je da se gradi u gradu ali povedite malo više računa i o selima. Nema jake države bez jakog sela.

Comments are closed.