KOTOR VAROŠ: POMEN POGINULIM PRIPADNICIMA MUP-a REPUBLIKE SRPSKE

5

KOTOR VAROŠ, 4. APRILA – Pripadnici kotorvaroške Policijske stanice obilježili su Dan policije Republike Srpske odajući pomen poginulim pripadnicima Stanice javne bezbjednosti  Kotor Varoš.

Parastos je služio arhijerejski namjesnik kotorvaroški Milenko Narić koji je rekao da su poginuli policajci heroji, jer su dali život za odbranu Republike Srpske.

“Njihove žrtve ne smiju biti zaboravljene, jer su za odbranu Republike Srpske dali ono najvrednije, vlastite živote“, poručio je Narić i pohvalio zaposlene u Policijskoj stanici što se svake godine okupljaju na ovaj dan i molitvom odaju pomen kolegama.

Komandir Policijske stanice Kotor Varoš Igor Kovačević je rekao da se i ove godine Dan policije obilježava u skladu sa mjerama suzbijanja širenja zaraze virusom korona.

“Policajci su u ovim izazovnim vremenima pokazali da su uz građane Republike Srpske i da sve svoje poslove i zadatke obavljaju krajnje profesionalno i odgovorno, a u korist svih naših građana. Želim nam svima da što prije prevaziđemo izazove koji su pred nama, te izađemo iz krizne situacije, živi, zdravi i spremni za sve poslove i zadatke na zaštiti bezbjednosti Republike Srpske“, poručio je Kovačević.

On je rekao da je bezbjednosna situacija na području ove opštine u svim segmentima na zadovoljavajućem nivou.

“U prošloj godini smanjen je broj krivičnih djela i znatno je poboljšana bezbjednost u saobraćaju“, zaključio je Kovačević.

PODELI

5 KOMENTARA

  1. Nemojte zaboravit Policajca Iliju Draguljic kojeg ste mucili i ubili u vasoj stanici dok ste stvarali vasu repobliku srpsku

  2. УЗ СВЕ ПОШТОВАЊЕ И ЉУБАВ ЗА СВЕ ПОГИНУЛЕ ПОЛИЦАЈЦЕ – МОРАМ РЕЋИ ДА СЕ И КОД ВАС СВАКАКВОГ ШЉАМА НАКУПИЛО!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here