KOTOR VAROŠ: RADOVAN TEŠANOVIĆ URUČIO POMOĆ SIROMAŠNIM PORODICAMA

1

KOTOR VAROŠ, 4. JANUARA – Radovan Tešanović, Kotorvarošanin na privremenom radu u Austriji, uručio je danas zajedno sa volonterima Crvenog krsta humanitarnu pomoć za šest izrazito siromašnih porodica na području opštine Kotor Varoš.

Pomoć u vrijednosti od 1.200 KM sastojala se od prehrambenih i higijenskih artikala, a ovo je treća godina kako Tešanović pomaže porodice u stanju socijalne potrebe sa područja Kotor Varoša.

“Svi, a naročito djeca su se obradovala iznenadnoj posjeti volontera i vrijednoj pomoći koja će im uveliko olakšati zimske dane. Posebnu zahvalnost uputili su dobročinitelju Radovanu koji ih se sjetio i nakratko ublažio njihove svakodnevne nedaće”, istakli su u opštinskoj organizaciji Crvenog krsta.

Tešanović je istakao da mu je zadovoljstvo usrećiti za božićne praznike svoje zemljake u nevolji i uručiti im skromne prehrambene i higijenske pakete.

“Želim da pomognem ljudima koji su u nevolji, onima koji žive u nehumanim uslovima, kako bi Božić dočekali dostojanstveno i konačno siti”, naglasio je Tešanović i dodao da je neophodno omogućiti svim ljudima kojima je pomoć potrebna da žive bolje.

PODELI

1 KOMENTAR

Comments are closed.