KOTOR VAROŠ: REDOVAN ODVOZ SMEĆA I GRAĐEVINSKOG OTPADA

2

KOTOR VAROŠ, 29. JULA  – Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan i predstavnici Komunalnog preduzeća “Bobas” konstatovali su da se odvoz smeća na području opštine vrši redovno i u skladu sa odlukom o komunalnom redu i planom odvoza koji je usvojio lokalni parlament.

Zaključeno je da se odvoz smeća vrši kontinuirano za 1.120 domaćinstava u mjesnim zajednicama Zabrđe, Vrbanjci, Maslovare, Grabovica i Šiprage.

U protekle tri godine nabavljeno je više od 50 kontejnera, tako da Komunalno preduzeće trenutno raspolaže sa 150 kontejnera koji su raspoređeni na području opštine.

KP “Bobas” je omogućio zainteresovanim građanima kupovinu namjenskih kanti od 120 i 240 litara na rate, po cijeni od 50, odnosno 70 KM.

Cijena odvoza smeća nije se mijenjala i iznosi 7,02 KM sa PDV-om.

Načelnik opštine Kotor Varoš pozvao je sve građane koji imaju bilo kakvu primjedbu na odvoz otpada da se jave nadležnim službama u KP “Bobas”.

PODELI

2 KOMENTARA

  1. FSB,u potpunosti se slazem sa vasom izjavom.Svaki komentar je suvisan za njihovo bahato ponasanje.Pametan je samo onaj koji je ledja okrenuo svemu ovome….Svako dobro zelim….

  2. Naplacujete odvoz smeca socijalnim slucajevima sa primanjem od 200 KM . Sram vas bilo citavom kotlinom rijeke Vrbanje prema Krusevu Brdu zive iskljucivo stari i iznemogli ljudi i svi mladi su pobjegli zahvaljujuci vasoj glupavoj glavi. Umjesto da platite 100 maraka nafte i odete jednom sedmicno i ljudima odvezete smece vi im naplacujete namete i poreze. Nemam vise vremena da pisem o vasim postupcima a imao bi sto sta.

Comments are closed.