Kotor Varoš: Zasađeno cvijeće na javnim površinama

1
KOTOR VAROŠ, 22. APRILA – U današnjoj akciji „Posadimo cvijeće i uljepšajmo naš grad”, koja je organizovana povodom 24. aprila – Dana opštine, učestvovali su članovi biološke sekcije Osnovne škole „Sveti Sava“.

Kadife, ledenjaci i ostalo proljećno cvijeće uljepšali su prostor ispred prostorija opštinske Boračke organizacije, spomen kosturnice, spomen-obilježja palim borcima i na ostrvu ispred dva autobuska stajališta.
Nastavnik OŠ „Sveti Sava“ Miloranka Eskić, koja vodi biološku sekciju, istakla je da ove akcije doprinose ljepšem izgledu Kotor Varoša, a na taj način se animira i ostalo stanovništvo da uredi svoja dvorišta.
Ona je dodala da je današnja akcija organizovana u saradnji sa lokalnom upravom, koja je obezbijedila proljećne sadnice.
„Ova akcija ima cilj da probudi svijest svih građana u namjeri da budućim generacijama ostavljamo ljepši i čistiji Kotor Varoš“, poručili su članovi biološke sekcije OŠ „Sveti Sava“.
PODELI

1 KOMENTAR

  1. Sve je to za pohvalu.Djeca se potrude,ali ne održavaju se zasadi.Ne zalijeva se cvijeće.Pojedinci se bahato ponašju ,minimizuju tuđi rad.Ima slučajeva da čupaju cvijeće iz ostrva na autobuskim stajalištima,ali i vozači znaju pregaziti zasad.

Comments are closed.