KOTOR VAROŠ: ŽENE LOVCI ZA VIKEND U LOVU NA VUKA

13

KOTOR VAROŠ, 23. JANUARA  – Šesti međunarodni lov za žene biće održan u Kotor Varošu od petka do nedjelje, od 25. do 27. januara, a glavna atrakcija biće lov na vuka.

Tokom trodnevnog programa za dame-lovce planiran je odlazak u cjelodnevni lov na vuka i druge štetočine u prirodi.

Lovcima je na raspolaganju i posebna ponuda noćnog lova na vuka sa zatvorene čeke.

Stigle su  potvrde dolaska žena-lovaca iz Češke, Bugarske, Srbije i Slovenije, a očekuje se da će se pridružiti i gošće iz Hrvatske, Slovačke, Mađarske i drugih zemalja. Dolaze i žene – lovci iz Banjaluke, Kozarske Dubice, Prnjavora, Zvornika, Teslića, Novog Grada i drugih gradova u Republici Srpskoj”, kažu u LU ”Uzlomac”.

Direktor Turističke organizacije opštine Kotor Varoš Miodrag Petrović istakao je da je ova manifestacija ušla u kalendar turističkih manifestacija opštine, a da je cilj da ona bude i u kalendaru republičkih turističkih manifestacija.

“Očekujemo dolazak i brojnih gostiju, kao i predstavnika Lovačkog saveza Republike Srpske, Ministarstva trgovine i turizma Republike Srpske i Turističke organizacije Republike Srpske”, rekao je Petrović.

Organizatori ove međunarodne manifestacije su Turistička organizacija opštine Kotor Varoš i tri lovačka udruženja sa područja opštine, “Uzlomac” Kotor Varoš, “Jelovka” Maslovare i “Borčići” Šiprage, a podršku je pružio i načelnik opštine Zdenko Sakan.

PODELI

13 KOMENTARA

  1. Sramota ovog covjecanstva. Za zene kazu Zena Majka Kraljica a one u lov na vuka naucite nesto od vucice j… vas onaj koji vas je napravio nakardne. Fuj fuj ubice

  2. Ovime su dokazale da su dno dna! Talog ljudskog društva. Potreba za zadovoljiti svoj odurni, gladni ego…gadite mi se do dna duše. Potreba za ubijanjem nedužnih, nemoćnih bića svima nama direktno dokazuje koliko su lovci patološki poremećeni psihopati! UBITI životinju je UBOJSTVO – sviđalo se to vama ili ne, a time ste vi UBOJICE!!!!

  3. Fufe, na vuka ne ides oruzjem. Na vuka ides tako da lijevom rukom drzis pit bulla da ne krene na velicanstvenog stvora, desnom rukom izvlacis mobitel iz ruksaka da ga fotkas, glasom smirujes prijateljicu, a mislima zahvaljujes sudbini sto ti je dala susret sa velicanstvenim stvorom.
    Samo pizda od covjeka i frustrirane kucanice mogu oruzjem na kralja sume. A ove fukare to i dokazuju.

  4. Žene lovci, (ili muškarci nevažno), ma sve sama hrpa primitivaca i i sramota ljudskog roda. Zatvorena čeka, zatvorila bi ja njih svih pa kamenovala da krepaju ko “blago”!

  5. Vuka i ostale štetočine?! Jedina štetočina u prirodi je čovjek a sve ostalo ima svoju svrhu. Pogledati ponekad neki dokumentarni film o vukovima i pročitati poneko istraživanje, bar je danas dostupno sve na netu pa onda krenuti sa pisanjem članka.

Comments are closed.