Kotorvarošanke Ljubinka Jovičić i Nataša Bojić  oslobođene plaćanja školarine na Univerzitetu za poslovni inženjering i menadžment

0
qrf

BANJA LUKA, 14. juna – Univerzitet za poslovni inženjering i menadžment iz Banja Luke provodi pripreme za upis XVII generacije studenata u školskoj 2019/20. godini na pet fakulteta koji izvode nastavu iz 10 studijskih programa.

U prethodnim godinama rada, mnogo studenata iz Republike Srpske je na ovom Univerzitetu sticalo svoja znanja, a danas ih primjenjuju obavljajući odgovorne poslove u privatnom i javnom sektoru društva u kojem živimo.

Neki od njih, svoje školovanje i stručno usavršavanje nastavili su na nekom od uglednih svjetskih univerziteta.

Takođe, mnogi od njih bili su i stipendisti Univerziteta.

Univerzitet je donio Odluku da dva studenta sa područja opštine Kotor Varoš  mogu upisati studije na  Univerzitetu i to na Ekonomskom fakultetu – jedan student, na Pravnom fakultetu – jedan student.

Studenti neće plaćati troškove svog školovanja na Univerzitetu (školarina u godišnjem iznosuje 2.500,00 KM, odnosno u ukupnom iznosu za četiri godine studija 10.000,00 KM za jednog studenta) ukoliko redovno ispunjavaju svoje studentske obaveze.

Kotorvarošanke Ljubinka Jovičić na  Pravni fakultetu i Nataša Bojić  na Ekonomskom fakultetu Univerziteta za poslovni inženjering i menadžment iz Banja Luke danas su potpisale ugovor o školovanju kojim će  biti oslobođene plaćanja školarine.