Kotorvaroški fudbalski veterani treći u Prijedoru

0

KOTOR VAROŠ, 21. MAJA – Fudbalski veterani Kotor Varoša osvojili su treće mjesto u konkurenciji šest ekipa na 2. Međunarodnom turniru veterana u malom fudbalu, koji je održan povodom Dana grada Prijedora u sportskoj dvorani „Mladost“.


U grupnoj fazi su remizirali sa domaćinima i ekipom iz Apatina, da bi u polufinalu ponovo odigrali neriješeno sa vršnjacima iz Banjaluke, ali su izgubili nakon izvođenja kaznenih udaraca.

U borbi za treće mjesto su rezultatom 2:1 nadvisili ekipu Prijedora, dok su u finalu Banjalučani bili bolji od veterana iz Brčkog.

Kapiten Kotorvarošana na ovom turniru Dragiša Jurić je primio pehar za osvojeno treće mjesto, čime je nastavljen niz uspješnih nastupa fudbalskih veterana našeg grada.

„Uspjeli smo da nastavimo niz dobrih rezultata i sa vrlo jakog i prestižnog turnira kući se ponovo vraćamo sa peharom. Ono što je posebno upečatljivo da nismo nijednom poraženi, ali na ovakvim druženjima rezultat je zaista u drugom planu. Najvažnije da smo upoznali nove vršnjake i sa njima smo razmijenili mišljenja i iskustva u organizaciji ovakvih manifestacija“, rekao je Jurić.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Minja Bujić /Apatin/, epitet najboljeg strijelca je ponio Marko Grujić /Banjaluka/, priznanje za najboljeg golmana pripalo članu pobjedničke ekipe Milanu Suručiću, dok je nagrada za fer plej dodijeljena ekipi Bijeljine.

Pored nagrada i priznanja Kotorvarošani nose lijepe uspomene iz grada na Sani, a pozive su dobili za nova druženja u ovoj godini i tako potrvdili da su zahvaljujući karakteru i, prije svega, ljudskim osobinama rado viđeni gosti u svakoj lokalnoj zajednici.

PODELI