Kotorvaroški penzioneri pohvalili radnike Doma zdravlja

2

KOTOR VAROŠ, 15. SEPTEMBRA – Predsjednik Udruženja kotorvaroških penzionera Ratko Čupić je u ime svih vakcinisanih članova ove populacije pohvalio rukovodstvo i radnike Doma zdravlja „Sveti Pantelejmon“ što su omogućili, u teškoj epidemiološkoj situaciji, vakcinaciju penzionisanih radnika na najbolji mogući način.


„Pohvalio bih odličnu organizaciju, kao i trud ljekara i zdravstvenih radnika, jer oni su heroji vremena u kojem se nalazimo. Zaista su pružili značajan doprinos zdravstvenom prosvjećivanju u borbi protiv virusa korona“, naglasio je Čupić.

Iako se većina penzionera sa kotorvaroške opštine vakcinisala Čupić je pozvao i one koji to nisu uradili da to urade, jer je to najbolji način borbe protiv virusa korona.

„Na ovaj način ćemo uspjeti da zaustavimo pandemiju i zaštitimo sebe i svoje sugrađane“, poručio je Čupić.

Iz kotorvaroškog Doma zdravlja su poručili da su u proteklom periodu, u saradnji sa opštinom Kotor Varoš i republičkim institucijama, stvorili sve uslove da vakcinacija bude što efikasnija i jednostavnija, te da će i u narednom periodu biti na usluzi sugrađanima i njihovim potrebama.

PODELI

2 KOMENTARA

  1. Sve cestitke za Vladu Bibica. Sjajno je organizovao vakcinaciju. Ali ne samo vakcimaciju Vlado je sve odlicno organizovao. Od zapustenog doma zdravlja do onoga sto sad imamo. Bravo Vlado samo tako nastavi. Velika podrska iz Maslovara.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here